Daniel Cormier vs. Stipe Miocic – se den första matchen här!

✅ Plötsliga smällen gjorde "DC" till dubbelmästare

Den sjunde juli 2018 blev Daniel Cormier dubbelmästare i UFC. Han hade redan bältet i 93-kilosklassen när han tog klivet upp till tungvikt för att utmana den dåvarande mästaren Stipe Miocic, som precis hade satt ett nytt rekord för antal titelförsvar i divisionen.

Superfighten ägde rum på UFC 226 i Las Vegas och blev en kort men händelserik fight – som avslutades med en plötslig fullträff.

Återupplev hela matchen i videon ovan!

Foto: Rigel Salazar-Ag Fight/MMAnytt

Stipe Miocic ute efter revansch – möter Daniel Cormier på nytt under nattens UFC 241

I natt får vi återigen se dessa herrar drabba samman i en titelfight. Den här gången är det Cormier som försvarar bältet mot den revanschsugna Miocic, som inte har fightats sedan deras första match.

Cormier vs. Miocic 2 är huvudattraktionen för nattens storgala, UFC 241: Cormier vs. Miocic 2, som äger rum i Anaheim, Kalifornien.

Nedan kan du se experten Dan Hardy analysera returmötet tillsammans med John Gooden:

Mer information om UFC 241 hittar du här.


RELATERAT: UFC 241: Cormier vs. Miocic 2 – Resultat & Statistik LIVE!


UFC 241 – Stream:

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Daniel CormierSenaste NyttStipe MiocicUFC 241

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara