Foto: Micha Forssberg/MMAnytt

Daniel Teymur öppnar som favorit hos Ohmbet inför UFC-debuten på söndag

Här är oddsen inför Daniel Teymurs match mot Danny Henry på UFC Glasgow.

I helgen kommer ingen mindre än Daniel Teymur debutera UFC!

Den obesegrade svensken, som gör brodern David Teymurs sällskap i världens främsta MMA-organisation, möter skotten Danny Henry i en lättviktsmatch under söndagens UFC Fight Night 113, som äger rum i Glasgow, Skottland.

Nu har matchoddsen släppts hos vår samarbetspartner Ohmbet.se – bettingsidan med världens bästa UFC-odds.

Teymur öppnar som den tydliga favoriten med ett odds på 1.55, medan nederlagstippade Henry ger 2.60 gånger pengarna vid vinst.

Detta innebär alltså att du som bettar en tusenlapp på Teymur får ut 1550 kronor om spelet går in, medan samma insats på Henry ger 2600 kronor om han skulle ta sig segrande ur matchen.

ANNONS

Två tuffa up-and-comers

Teymur kommer från en bakgrund inom thaiboxning och K-1, där han kammade hem ett samlat matchfacit på 38-2 innan han sadlade om till MMA.

I MMA-karriären har han lyckats avsluta alla sina sex motståndare i den första ronden. Trots sin bakgrund har Teymur även visat att han även är farlig på marken, vilket understryks av hans tre submissionvinster. Kolla in highlights från Teymurs karriär i videon nedan!

Motståndaren Henry har gått dubbelt så många matcher, varav tio slutat i vinst och två i förlust. Av de tio segrarna har han avslutat nio – fem via T/KO och fyra via submission. Se höjdpunkter från Henrys karriär nedan!

Matchkortet, tiderna och resten av oddsen inför söndagens UFC Fight Night 113: Nelson vs. Ponzinibbio hittar du här.

 

Hur tror du matchen slutar?

Kategorier
Daniel TeymurSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara