Daniel Teymur slår tillbaka: “Är fortfarande en UFC-fighter”

✅ Svenske UFC-fjäderviktaren ger svar på tal: "Negativa och okunniga"

Den svenske UFC-fjäderviktaren Daniel Teymur åkte på en tuff förlust under förra månadens UFC Prag. Detta då han ströps ut av Chris Fishgold efter ett galet krig.

Läs mer: Ge Daniel Teymur en sista chans i Stockholm, UFC!

Eftersom detta var Teymurs tredje förlust i organisationen har vissa spekulerat i om han nu kommer bli av med sitt UFC-kontrakt. Dessutom gick SVT Sport ut och sade att man “fått bekräftat” att Teymur inte längre är en del av organisationen.

Men detta stämmer inte, uppger Teymur för MMAnytt.

– Det är inget jag har fått bekräftat. De (SVT) verkar få sin information av negativa och okunniga källor. Det jag fått veta från UFC är att de gillar min stil, och att jag alltid kommer för att fightas, säger Daniel Teymur till MMAnytt.se

Under onsdagen lade Teymur också upp ett Instagraminlägg, där han ger en känga till de som spekulerar i hans fortsatta existens i UFC. Dessutom tackar han för förtroendet organisationen visar honom. Se hela inlägget nedan!

View this post on Instagram

I’m back! Efter lite återhämtning från min senaste match känner jag att det är dags för nästa utmaning. Jag vill först och främst tacka alla mina fans och alla som har stöttat mig inför den här matchen. Ni är en viktig del i min resa. För mig handlar det om att kunna ge 100% av mig själv i varje match för att bli den bästa versionen som fighter och person jag kan bli. Det blev inte som jag hade tänkt i min senaste @UFC match men varje förlust kommer med lärdom. Efter att ha fått tid att reflektera vad som behöver förbättras är jag nu mer hungrig än någonsin till att ta nästa kliv i min karriär och utveckling. Det är precis det fighting handlar om för mig. Att möta vinster och förluster för att ständigt utvecklas. Tyvärr finns det allt för många som inte vill en framgång eller är snabba på att dra slutsater som de inte har en aning om. Folk i branschen och media är duktiga på att rikta sin fokus på om jag får behålla mitt UFC kontrakt efter senaste förlusten, än att tänka på hur en atlet tar påfrestningarna. Det är synd att se hur vi väljer att höja våra atleter som kämpar hårt för där dom är idag. Idag kan jag stolt säga att jag är UFC fighter och med insikten om vem som är med i med mig på resan. Men framför allt hur mycket mer jag har att ge. Det känns bra att UFC har sånt starkt förtroende för mig och jag är absolut redo att visa mer av vem jag är. #ufc #mma #media #sweden

A post shared by Daniel Teymur (@daniel_teymur) on

“I’m back! Efter lite återhämtning från min senaste match känner jag att det är dags för nästa utmaning. Jag vill först och främst tacka alla mina fans och alla som har stöttat mig inför den här matchen. Ni är en viktig del i min resa.

För mig handlar det om att kunna ge 100% av mig själv i varje match för att bli den bästa versionen som fighter och person jag kan bli.
Det blev inte som jag hade tänkt i min senaste UFC-match men varje förlust kommer med lärdom. Efter att ha fått tid att reflektera vad som behöver förbättras är jag nu mer hungrig än någonsin till att ta nästa kliv i min karriär och utveckling.

Det är precis det fighting handlar om för mig. Att möta vinster och förluster för att ständigt utvecklas.
Tyvärr finns det allt för många som inte vill en framgång eller är snabba på att dra slutsater som de inte har en aning om.

Folk i branschen och media är duktiga på att rikta sin fokus på om jag får behålla mitt UFC kontrakt efter senaste förlusten, än att tänka på hur en atlet tar påfrestningarna. Det är synd att se hur vi väljer att höja våra atleter som kämpar hårt för där dom är idag.

Idag kan jag stolt säga att jag är UFC fighter och med insikten om vem som är med i med mig på resan. Men framför allt hur mycket mer jag har att ge.
Det känns bra att UFC har sånt starkt förtroende för mig och jag är absolut redo att visa mer av vem jag är,” skriver Teymur.

Teymur har, efter förlusten mot Fishgold, ett sammanlagt record på 6-3.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...