Uppgifter: Daniel Teymur får obesegrat motstånd på UFC Stockholm!

✅ Rapporterades få sparken - stämde inte

Daniel Teymur planeras gå en match på UFC Stockholm. Det är koreanska Rank5 som rapporterar att UFC-fjäderviktaren kommer att ta sig an Sun Bin Jo (9-0) på Sverige-galan som äger rum den första juni.

Läs Ashah Tafaris krönika: Ge Daniel Teymur en sista chans i Stockholm, UFC!

Detta blir i så fall Teymurs fjärde match i UFC, efter ett gäng tuffa förluster. Den äldre Teymur-brodern har dock verkar dock ha imponerat på organisationen trots förlustsviten, och har alltid gett allt i oktogonen.

Sun Bin Jo får äran att möta svensken i sin UFC-debut. Den unge koreanen har inlett sin karriär med nio raka vinster i lokala koreanska organisationer.

Rapporterades få sparken – stämde inte

Beskedet om att Daniel får match på UFC Stockholm kan dock komma som en överraskning för många. Detta då SVT rapporterat att Teymur blivit av med sitt UFC-kontrakt efter förlusten mot Chris Fishgold senast.

Läs mer: Daniel Teymur slår tillbaka: “Är fortfarande en UFC-fighter”

Detta fick Daniel att slå tillbaka uppgifterna i en intervju med MMAnytt, där han kallade informationen för direkt felaktig.

– De (SVT) verkar få sin information av negativa och okunniga källor, sade Teymur då.

Håll utkik här på MMAnytt.se – den ledande MMA-sidan i Sverige – för de senaste nyheterna om UFC Stockholm.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...