Foto via Viaplay Fighting

Dansken på väg att vinna – sedan kommer plötsliga strypningen!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Vilken comeback av Arnold Allen! ✅ Mads Burnell på väg att vinna - åker sedan på snöplig submissionförlust!

Alldeles nyss fick vi se en fjäderviktsdrabbning mellan danske Mads Burnell och engelsmannen Arnold Allen på UFC Fight Night 130: Thompson vs. Till, som pågår i Echo Arena i Liverpool, England i skrivande stund.

Det var en jämn match där bägge fighters fann viss framgång ståendes. Burnell började dock ta över med flera nedtagningar och stark toppkontroll – vilket såg ut att vara på väg att leda till en domslutsvinst för honom.

Men icke, sade Nicke. Istället var det Allen som gjorde en imponerande comeback när han helt plötsligt lyckades koppla en front choke i den tredje och sista ronden – varpå Burnell inte hade något annat val än att klappa.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: Arnold Allen besegrade Mads Burnell via submission (front choke) i rond 3 (2:41)

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ResultatSenaste NyttUFC Fight Night 130

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara