Danske UFC-stjärnan vill gå match i Globen – utmanar två toppfighters

🎦 VIDEO+TEXT ✅ MMAnytt har talat med "The Bosnian Bomber" ✅ Vann på brutal knockout sist UFC var i Sverige - nu har han utmanat två veteraner

Under Cage Warriors 103 i Köpenhamn fick MMAnytt möjligheten att tala med den danske lättviktaren Damir “The Bosnian Bomber” Hadzovic, som för tillfället sitter på två raka segrar i UFC och sist slog ut Polo Reyes i den andra ronden under UFC: Prag. I en exklusiv intervju med MMAnytt talar Hadzovic om hur han ser fram emot den kommande UFC-debuten i Danmark, och berättar även att han hoppas på att gå match den första juni på UFC: Stockholm i Globen – och avslöjar två potentiella motståndare.

RELATERAT: 

32-årige Hadzovic är född i Bosnien men flydde till Danmark under krigen i forna Jugoslavien. Han byggde snabbt upp ett namn för sig själv i Europa med bland annat segrar i Cage Warriors över John Maguire och Martin Stapleton. Det dröjde inte länge förrän han fick en chans i UFC mot den underskattade och ständigt undvikna tjetjenen Maribek Taisumov. Hadzovic inledde starkt men förlorade via teknisk knockout.

Därefter vann han sin första prestationsbonus efter att ha knockat Marcin Held i Stockholm under UFC Fight Night 109. Han förlorade sin följande match mot Alan Patrick men återvände därefter till vinstkolumnen med en seger på domslut över tysken Nick Hein.

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara