Därför har Manny Pacquiao inget intresse för att möta Conor McGregor

✔ "Om det finns en annan fight där ute så kommer det inte vara mot McGregor..."

Vare sig fansen var intresserade av matchningen eller ej så verkar det som att de inte kommer få se Conor McGregor göra upp med boxningsvärldsmästaren Manny Pacquiao.

Förra året blev det klart att Pacquiao skrivit på för Paradigm Sports, samma management som McGregor. Spekulationer och rykten började genast cirkulera gällande en match mellan McGregor och Pacquiao – två av de största inom modern kampsport. McGregor och hans manager Audie Attar började sedan annonsera planer om en boxningsmatch mellan idrottsgiganterna.

Sedan dess har dock McGregor gått två matcher i UFC, bägge mot Dustin Poirier, och blivit avslutad i samtliga framträdanden.

I en intervju berättar Pacquiaos coach Freddie Roach att de två förlusterna var spiken i kistan gällande en chans att boxningsvärldsmästaren skulle möta UFC-stjärnan.

– Manny har inget intresse av att möta en MMA-fighter, sade Roach till The Sun. Han vill möta de bästa fighters i världen.

– Om han inte kan vara på den nivån i boxning då vill han inte hålla på att boxas – han kommer gå i pension och förhoppningsvis bli president av sitt land.

– Om det finns en annan fight där ute så kommer det inte vara mot McGregor, det kommer vara mot en av de bästa fighters i värrlden.

 


HETAST JUST NU


Managern stämde Pacquiao på miljonbelopp!

Även om McGregor hade vunnit över Poirier så är relationerna mellan hans management och Pacquiao knappast bra.

I juni i år inledde Attar en stämningsansökan mot Pacquiao om närmre  279 miljoner kronor. Enligt uppgifterna ska Paradigm Sports ha i förskott betalat ut pengar till Pacquiao för att möta Mikey Garcia – en match som Attar förhandlade fram.

Pacquiao bokades sedan in för en match mot Errol Spence den 21:a augusti istället – något som Attar menar bröt mot kontraktet som upprättades.

– Utöver de miljontals dollar i direkta ekonomiska förluster som Paradigm Sports kommer att utsättas för, är skadan till dess rykte orsakat av Pacquiaos överträdelser oöverskådlig, säger Judd Burstein, en av advokaterna anlitade av Paradigm Sports. Precis när Paradigm var redo att etablera sig som en stor spelare i professionell boxning har Pacquiao lämnat dess rykte som boxningsmanagement i ruiner.

Skulle Pacquiao kunna reda ut dispyten med Paradigm Sports återstår dock faktumet att McGregor förlorat två raka matcher via T/KO, samt tre utav sina fyra senaste. Dessutom är Pacquiao 42 år gammal och med politiska ambitioner i sitt hemland Filippinerna återstår inte mycket tid för McGregor att bli en motståndare av boxarens intresse igen.

Trots McGregors önskan om att möta Pacquiao i ringen ser det nu ut att bli en matchning som aldrig kommer ske.

Hur hade Conor McGregor presterat mot Manny Pacquiao i boxning?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...