Foto: Sarah Stier/Per Häljestam-USA Today Sports

Medan du sov: Darren Till kan hoppa in – på UFC 248

✅ "Jag är inte rädd för någon!"

Förra veckan kom nyheterna att Robert Whittaker tvingats dra sig ur en planerad match med topprankade Jared Cannonier.

Det är oklart vad som framtvingade detta, men det har spekulerats i att han ska donera ryggmärgsvätska till sin dotter. Dessa uppgifter är dock i skrivande stund helt obekräftade av “The Reaper”.

UFC håller för fullt på att leta ersättare till australiensaren – men en nykomling i viktklassen har redan anmält sig frivillig. Darren “The Gorilla” Till gjorde sin mellanviktsdebut i slutet av förra året – efter en någorlunda framgångsrik karriär i weltervikt.

Ett misslyckat titelförsök och stora problem med att klara welterviktsgränsen gjorde att engelsmannen bytte viktklass. På UFC 244: Masvidal vs. Diaz bjöd han på ett underhållande krig mot topprankade Kelvin Gastelum, en match han tog hem via delat domslut.

Han ämnar nu att möta Cannonier, något han bekräftade till före detta MMAnytt-journalisten Jim Edwards. Detta på UFC 248: Adesanya vs. Romero.

“När jag hörde att Rob var skadad var jag redan igång och arbetade hårt i gymmet, men vi höjde det en nivå, då det finns en chans för match den sjunde mars. Jag har haft lite småskavanker som alltid, men är ändå villig att fightas.

Min management har inte fått rätt deal än men jag hoppas att det går att lösa. Tro mig när jag säger: Jag är inte rädd för någon!”

Cannonier har vunnit tre raka sedan han debuterade i mellanviktsdivisionen. Senast såg vi honom besegra Jack Hermansson via TKO och innan dess besegrade han Anderson Silva.

Oskar Biller möter Oskar Sivard på Fight Club Rush 6

Matchkortet för Fight Club Rush 6 fortsätter fyllas på. Före detta landslagsatleten Oskar Biller gör sin andra proffsmatch efter debuten på Excellence Fighting Championship 1.

Han tar sig an Allstarstränade Oskar Sivard som senast stod som segrare under War of the Vikings i april – där han segrade via heel hook i första ronden.

FCR6-Fight Club Rush 6: Oskar Carlström Biller vs Oskar Sivard! Buy your ticket at Ticketmaster:…

Publicerat av Fight Club Rush- FCR Onsdag 22 januari 2020

Preliminärt matchkort för Fight Club Rush 6

  • Fjädervikt: Tobias Harila vs. Fernando Flores – Bad Boy of Sweden-titel på spel
  • Catchvikt: Ali Taleb vs. Hoger Salih
  • Catchvikt: Amir Malekpour vs. Ilaz Zabeli
  • Weltervikt: Oskar Biller vs. Oskar Sivard
  • Weltervikt (A-klass): Theodor Berggren vs. Rahmads Stromanis
  • Lättvikt: (A-klass) Alexander Lööf vs. Eladio Bravo
  • Lättvikt (A-klass): Daniyal Shamkhalov vs. Tobias Söderberg

 

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...