Darren Till (© Per Haljestam-USA TODAY Sports)
Darren Till (© Per Haljestam-USA TODAY Sports)

Darren Till använder Max Holloway som varnande exempel: “Han sluddrar”

✔ "Inget illa menat, men när man tittar på killar som Gaethje och Holloway..."

Efter 21 professionella MMA-matcher så har Darren Till endast blivit knockad en gång och han planerar att fortsätta på den vägen.

Inför helgens huvudmatch mot Robert Whittaker så berättar Liverpool-talangen hur han ser på sin karriär. Den före detta mästaren “The Reaper” Whittaker är nämligen känd för sin explosivitet och aggressivitet, speciellt hans tio ronder mot Yoel Romero under 2017-2018.

Efter att ha förlorat bältet till Israel Adesanya via KO i oktober har det spekulerats i om matcherna mot Romero äventyrat Whittakers karriär och förmåga att ta stryk.

Darren Till: “Det är inte ett smart val”

“The Gorilla” Till tror att de så kallade krigen i buren har sitt stora pris. Han använder bland annat interimmästaren Justin Gaethje och fjäderviktslegendaren Max Holloway som varnande exempel.

Till säger att de redan börjat sluddra sitt tal, ett av symtomen vid chronic traumatic encephalopathy (CTE) eller kronisk traumatisk encefalopati som det heter på svenska.

 – En viktig sak som jag alltid känt på mig under hela min karriär är att krigen har sina pris. Oavsett vem du än är så kan man se hur krigen haft sina pris, berättade Till under UFCs mediadag.

– Inget illa menat, men när man tittar på killar som Gaethje och Holloway… Ibland hör man att de sluddrar, som konsekvens av krigen de varit i. All respekt till deras krig i buren, men det är inte ett smart val när man slåss.

Robert Whittaker vs. Darren Till tar vid under “UFC Fight Island 3”. Galan kommer bland annat bjuda på Alexander Gustafssons tungviktsdebut, Khamzat Chimaevs rekordsnabba retur och Pannie Kianzads stormatch.

Se hela matchkortet i länken nedan!


Relaterat till Darren Till och helgens UFC-gala


 

Vad anser du om Tills kommentarer?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Darren TillMax HollowaySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...