Darren Till Robert Whittaker
Foto: Sarah Stier/Jasmin Frank-USA Today Sports

Darren Till accepterar ex-mästarens utmaning – vill mötas på hemmaplan

✅ "Skit i allt - när är du redo?"

Det var en lång väl tillbaka till vinstkolumnen för Darren Till. Men på årets mest hypade gala gjorde Till sin mellanviktsdebut mot forne titelutmanaren Kelvin Gastelum. Till imponerade på många när han besegrade Gastelum via domslut.

Nu vill Till fortsätta rida på vågen från vinsten – och har ställt in siktet på nästa motståndare.

Robert Whittaker förlorade nyligen sin titel mot stjärnskottet Israel Adesanya, när de två möttes på UFC 243 i Melbourne, Australien. Whittaker blev avslutad i den andra ronden när “The Last Stylebender” träffade med en klockren vänsterkrok.

Efter att ha blivit utmanad av Whittaker via The Daily Telegraph, accepterar nu “The Gorilla” australiensarens utmaning.

Till har tidigare även uttryckt en önskan att möta en av mellanviktens mest skräckinjagande fighters: Yoel Romero. När Till sedan fick svar av Romero, reagerade han på ett roligt sätt.

UFC London är ännu inte officiell men ska enligt rykten äga rum i mars 2020 – då är “The Gorilla” mot “The Reaper” en mycket bra huvudmatch för att locka dit storpublik.

Vem tror du vinner, om ett möte mellan Darren Till och Robert Whittaker blir av?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara