VIDEO: Darren Till i hetsig konfrontation med polis – över ansiktsmask!

✔ UFC-stjärnan blir fullständigt rasande: "Ni trakasserar mig!"

Den engelska UFC-stjärnan Darren Till är inte särskilt entusiastisk över idén att behöva bära ansiktsmask. I en video på sociala medier kan man se hur “The Gorilla” konfronteras av två polismän för att han inte burit en på allmän plats.

Det hetsiga meningsutbytet utspelade sig när Till befann sig på en bensinmack för att handla mat till sina barn. Han bestämde sig för att gå live till sina tusentals av följare, som fick följa med när han skriker åt konstaplarna.


Extern annonslänk > Betta på UFC 257: McGregor Vs Poirier II – se de senaste oddsen här! 18+ gäller.


 – Ni trakasserar mig i min bil, skriker Till. Vad gör ni?! Jag har varit på bensinstationen för att hämta mat och vatten till mina barn och ni trakasserar mig över en mask! Gå bort! Jag vill att ni försvinner från min åsyn och går härifrån!

Hela situationen eskalerade ytterligare när den ena av konstaplarna öppnar Tills bildörr. Du kan se ett klipp från incidenten här nedan:

Till lade sedan upp en video på Instagram där han förklarar sin sida av bråket.

 


HETAST JUST NU


Vad står näst för Darren Till?

Till har inte tävlat sedan han förlorade ett enhälligt domslut mot ex-mästaren Robert Whittaker i juli 2020. Det var hans tre förlust på fyra matcher efter att även blivit avslutad av ex-mästaren Tyron Woodley och Jorge Masvidal.


Extern annonslänk > Celsius ger dig den perfekta mängden energi för att prestera bättre under din träning och i din vardag! Läs mer på om den funktionella energidrycken här.


Tills enda vinst kom i en mycket jämn match mot Kelvin Gastelum i slutet av 2019. Efter tre ronder blev “The Gorilla” tilldelad vinsten via delat domslut.

Tanken var att Till skulle ha mött Jack Hermansson i december men han blev tvungen att dra sig ur mellanviktsdrabbningen på grund av en skada. Han blev senare ersatt av Kevin Holland, som i sin tur blev ersatt av Marvin Vettori.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Darren TillSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara