Darren Tills kaxiga utmaning – till Khamzat Chimaev!

✔ Är redan klar för svenskmöte

UFC-stjärnan Darren Till är redan klar för match mot den svenske toppmellanviktaren Jack Hermansson på UFC Fight Night 185 den 5 december.

LÄS MER: Jack Hermansson möter Darren Till!


Men det verkar som att Till redan nu har siktet inställt på en annan svensk. Under lördagen skickade Liverpoolsonen nämligen en utmaning till den svenske supertalangen Khamzat Chimaev.

Via Twitter:

– Ranking har aldrig spelat någon roll i UFC. Khamzat Chimaev, om du fortfarande har svårt att få en match när jag har kört över Jack (Hermansson) i december så ger jag dig en chans mot de stora grabbarna! skriver Till.

Khamzat satte UFC-rekord

Khamzat har ännu inte svarat på Tills meddelande. Det står sedan tidigare klart att “Borz” kommer att gå huvudmatch på en UFC-gala i december, där organisationen vill sätta honom mot Stephen “Wonderboy” Thompson – som dock ska vara tveksam till att möta svensken.

LÄS OCKSÅ: Khamzat bekräftar ryktena – kräver ett svar från “Wonderboy” Thompson

Chimaev satte rekord i modern tid då han tog hem tre raka UFC-vinster på 66 dagar efter att ha debuterat för organisationen i somras.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara