David Jacobsson utmanar Adam Westlund – vill mötas nästa helg!

✔ "MMAnytts guldpojke - bjud till på lite stående vev nu!"

I lördags såg vi Halmstadsfightern David Jacobsson, 24, kamma sin andra vinst för i år, när han gav Dilmurod Movlonov sin första förlust som proffs genom enhälligt domslut.

Innan coronapandemin planerade Jacobsson att gå så många som tio matcher under 2020, för att på så sätt etablera sig som Sveriges hetaste MMA-talang. Uppehållet satte visserligen käppar i hjulet tillfälligt – men nu när sporten är i rullning igen så verkar planen vara att återuppta samma ambitiösa matchschema.


LÄS MER: MMA-succén fortsätter – klart med ny gala i Stockholm: “Svenskt rekord”

LÄS OCKSÅ: BRAVE CF 38 i Stockholm – Resultat


Jacobsson planerar nu att återvända till buren redan den 22 augusti då BRAVE CF 40 går av stapeln i Stockholm. Och “Fat Boy Slim,” som Halmstadsonen kallas, vet precis vem han vill möta.

David Jacobsson vill möta “MMAnytts guldpojke”

Gävlefightern Adam Westlund har uppmärksammats i en rad artiklar, talanglistor och stora reportage på MMAnytt, framförallt i samband med hans match mot Robin Roos som byggdes upp som en svensk suuperfight. Därav har han på kort tid – med endast tre proffsvinster – blivit ett av de större namnen på uppgång i Sverige.

Nu väljer Jacobsson att utmana Westlund, som han kallar för “MMAnytts guldpojke”.

– Kom igen Adam Westlund det blir kul! Du kan ju inte vara MMAnytts guldpojke när du bara vunnit mot journeymen, skriver David Jacobsson i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

– Bjud till på lite stående vev nu! I bästa fall vinner du din första proffamatch och behåller guldpojkestatus, i värsta fall får du lite huvudvärk och fickan full med pengar.

Jacobsson har tidigare utmanat Westlund och flera andra framstående svensknamn, utan framgång.

Efter att ha börjat gå matcher på hemmaplan, hållit sig aktiv och levererat goda resultat börjar Jacobsson nu bli en större spelare på den svenska MMA-scenen. Med ett professionellt record på 7-2 och en ständigt växande fanskara bör nu han kunna locka till sig allt mer spännande matchningar framöver.

Om det blir mot Westlund återstår att se.


LÄS MER: Utmanade hela MMA-Sverige – nu är David Jacobsson klar för match

SE ÄVEN: Uppgifter: Adam Westlund vs. Tobias Harila på Superior Challenge i höst!


 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...