Demetrious "Mighty Mouse" Johnson

Demetrious Johnson: ”Matchen mot TJ Dillashaw kommer att bli av”

Demetrious Johnson är övertygad om att superfighten mot bantamviktsmästaren TJ Dillashaw kommer att hända.

Demetrious Johnson har stått ohotad på flugviktstronen sedan divisionen infördes 2012 och Johnson gick segrande ur turneringen. När en mästare till synes inte har några legitima contenders att möta snackas det ofta om superfights.

Det verkar oundvikligt att Johnson, som nu innehar rekordet för flest antal konsekutiva titelförsvar, kommer att delta i en superfight härnäst. Nya bantamviktsmästaren TJ Dillashaw har varit väldigt utåtriktad med sina önskningar att bli den första som besegrar Johnson i flugvikt, en vikt som Dillashaw tidigare inte tävlat i.

TJ Dillashaw efter att ha vunnit bältet mot Cody Garbrandt – Foto: Noah K. Murray – USA Today Sports

Ointresserad så länge Dillashaw stod utan bälte

Det är just det faktum att Dillashaw aldrig har vägt in på 125 pounds i UFC och att han tidigare inte var mästare, som har fått Johnson att ställa sig tvekande till matchen. Nu är det dock andra tider. Dillashaw har försäkrat UFC och Johnson att han klarar vikten, men viktigast av allt, Dillashaw är numera mästare.

Igår var ”Mighty Mouse” närvarande vid en Q&A och fick ett antal frågor ställda till sig. Se några av frågorna och svaren nedan.

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Demetrious Johnsonz-Senaste Nytt