Deontay Wilders hälsning till fansen – efter returförlusten mot Tyson Fury

✔ "Kriget har bara börjat"

Deontay Wilder kom till ringen i lördags förra veckan med ett otroligt imponerande matchfacit. De 42 vinster han plockat hem, har 41 kommit via knockout och han hade aldrig förlorat.

På söndagen såg dock hans record annorlunda ut. I den sjunde ronden i returmötet med Tyson Fury slängde hans hörna in handduken och den första förlusten i karriären var officiell för “The Bronze Bomber”.

Tidigare under matchen hade Wilder även åkt på den första nedslagningen i karriären. Efter matchen har ursäkterna varit många, där den mest bisarra ursäkten lades på den invecklade dräkten han hade på sig inför matchen.

Den ska inte bara ha tagit otroligt lång tid att sätta på, utan även vägt runt 20 kg vilket gjorde att Wilders ben inte hade lika mycket kräm som vanligt.

I ett videoinlägg på Twitter skickade “The Bronze Bomber” ett meddelande till sina nära och kära, samt fancluben Bomb Squad. I meddelandet säger han kort och gott att kriget bara har börjat, och att han utan tvekan kommer tillbaka.

LÄS MER: Mayweathers fina stöd till Deontay Wilder – efter överkörningen

Enligt uppgifter ska Wilder använda klausulen i kontraktet som ger honom en automatisk retur mot Fury.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara