Foto: Sarah Stier-USA TODAY Sports

Deontay Wilder gör det igen – avslutar Luis Ortiz!

✅ Så gick det i helgens stora boxningsmatch

I proffsboxningens tungviktsdivision finns det just nu tre riktigt heta namn: och en av dem är Deontay “The Bronze Bomber” Wilder.

I helgen gick han ett andra möte mot Luis Ortiz som är en av divisionens mest tekniska boxare. De två möttes 2018 där Wilder tog hem en TKO-seger i tionde ronden.

På förhand var det många som trodde att Ortiz gjort sin hemläxa och denna gång skulle besegra Wilder – men så blev inte fallet.

I den sjunde ronden träffade Wilder med en stenhård rak höger, hans främsta vapen, och Ortiz kraschade ner i mattan. Han hann inte upp innan domaren räknat klart och Wilder tog sin 41:a KO/TKO-vinst på 43 matcher.

Wilder är fortsatt obesegrad i boxning, där han dock har ett oavgjort resultat mot Tyson Fury.

Fury och Wilder planeras mötas igen i början av nästa år, närmare bestämt den 22:a februari. Var matchen äger rum är i skrivande stund inte klart – men hela boxningsvärlden ser fram emot att se de två giganterna göra upp igen.

Fury besegrade i sin senaste match svensken Otto Wallin via domslut – i en match där många var besvikna på Fury:s prestation.

Vem vinner Deontay Wilder vs Tyson Fury 2?

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara