Deontay Wilder hånar Mike Tyson – då rasar fansen

✔ Kritiserade boxningslegendaren - det skulle han aldrig ha gjort ...

Nyligen har en video dykt upp på sociala medier, där boxningsstjärnan Deontay Wilder kritiserar legendaren Mike Tyson för hans matchrecord.

Läs mer: Anledningen till Mike Tysons comeback kommer ge dig rysningar

“Iron Mike” gick i pension med ett record på 50-6, men enligt Wilder saknas det riktiga stornamn bland de fighters som Tyson besegrat.

Se videon i spelaren nedan! (via Twitter):

Raseriet mot Deontay Wilder: “Visa respekt”

Nu rasar boxningsfansen mot “The Bronze Bomber”. En twitteranvändare vädjar till Wilder att visa respekt mot Tyson, och påminner om att “Iron Mike” tog hem världstiteln i tungvikt vid bara 20 års ålder.

En annan användare menar att Wilder beter sig som en “bitter ex-fru”, medan en annan hånar honom för hans boxningsstil.

Några undrar om det här kommer leda till en fight mellan “The Bronze Bomber” och Mike Tyson, som för närvarande förbereder sig för fullt inför en comeback vid 53 års ålder.

Läs också: Mike Tysons nya superkropp –  här visar världsstjärnan upp MONSTERFYSIK!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara