Deontay Wilder talar öppet och utan filter efter trilogimatchen mot Tyson Fury!

✔ "Dålig förlorare. Idiot." ✔ Blir ingen försoning!

Efter en svårkämpad match i lördags mot boxningslegendaren Tyson Fury talar Deontay Wilder nu ut om upplevelsen. Båda atleter hade sina stunder under trilogimatchen, men det var Wilder som blev knockad i 11:e ronden framför sina fans i T-Mobile Arena.

Wilder inledde matchen med hårda jabs mot kroppen i första ronden, förmodligen i syfte att trötta ut notoriskt uthålliga Fury. Men när Fury väl lyckades hitta sin rytm blev det “The Gypsy King” som tog över.

Många fans av “The Bronze Bomber” Wilder fruktade en upprepning av parets andra match, som slutade med en TKO i 7:e ronden – en total utklassning från Fury.

I fjärde ronden lyckades dock Wilder ta sig tillbaka in i matchen och göra sig förtjänt av Furys respekt. “The Bronze Bomber” skickade Fury till mattan hela två gånger, men Fury lyckades återhämta sig snabbt!

Foto av Ethan Miller/Getty


HETAST JUST NU


Knocken var oundviklig med dessa krigande jättar

Efter flera ronders fartfyllt krigande, med explosiva smällar från båda giganter, avslutades matchen med en knock för Fury i 11:e ronden.

Hårdare avslut är förstås vanligare i MMA än de är i boxning, eftersom boxningshandskar är mycket tjockare. Inom boxning sker knockar oftast vid högre vikter, men i MMA finns risken även vid lägre vikter såsom 145 lbs. Aspen Ladd, som möter Norma Dumont i nästa helg, är ett bra exempel på detta.

Sist man såg henne i oktogonen lyckades hon vinna genom TKO mot Yana Kunitskaya. Oddsen för nästa match mot Dumont bådar väl för Ladd – 1.70 för Ladd och 2.20 för Dumont. Till skillnad från boxning är en knock väldigt sannolik, trots den lägre vikten!

Fury och Wilder väger dock bägge två över 100 kg, och då spelar de tjockare handskarna inte lika stor roll. När trilogimatchen väl var över tog Wilder fullt ansvar för resultatet. Detta trots de många ursäkterna stjärnan hade kommit med efter parets andra match.

– Jag gav mitt bästa, men det var inte bra nog, sade Wilder. Jag är inte säker på vad som hände. Jag vet att han gjorde vissa saker (justeringar) i träning, och jag vet även att han inte kom (vägde) in på 277 (lbs) för att dansa balett. Han kom för att luta sig på mig, försöka ge mig stryk, och han lyckades.

 

 

 

 

Men det blev det ingen försoning mellan Fury och Wilder efter matchen, trots Furys försök att räcka över en olivkvist till rivalen.

– Jag är en sportsman, sade Fury efter matchen. Jag gick över till (Deontay Wilder) för att försöka visa lite kärlek och respekt och han ville inte visa det tillbaka. Så jag ber för honom.

– Jag sa bara “bra jobbat” och han sa, “Jag vill inte visa någon sportslighet eller respekt”. Jag sa “inga problem”. Väldigt överraskad. Dålig förlorare. Idiot.

 

Vad blir näst för Deontay Wilder efter förlusten mot Tyson Fury?

 

 

 

UFC Vegas 40

SPELTIPSODDSSPELBOLAG
Aspen Ladd1.70
Norma Dumont2.20
Odds kan ändras.18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade.
Spelar du för mycket? Besök
stödlinjen
eller ring de på 020-81 91 00.

 

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
BoxningDeontay WilderSenaste NyttTyson Fury

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...