Derek Brunson utmanar Bisping – Blir hånad i direktsändning

✅ Bisping står inför karriärens sista match ✅ "Han är en skugga av sitt forna jag"

Den #7-rankade mellanviktaren Derek Brunson är ute efter att återvända till vinstkolumnen efter en förödande förlust mot Ronaldo “Jacare” Souza i slutet av januari. På sociala medier utmanade Brunson den före detta mellanviktsmästaren Michael Bisping som just nu står inför karriärens sista match och det dröjde inte länge innan han fick svar på tal, men kanske inte på det sätt han hade tänkt sig.

Båda förlorade sin senaste match

Både Brunson och Bisping kommer från hårda förluster. Brunson blev knockad av “Jacare” för andra gången och det bröt en vinstsvit på två raka för amerikanen.

Bisping har i sin tur förlorat två i rad. Först förlorade han mellanviktstiteln till Georges St-Pierre under UFC 217 och sedan blev han knockad av Kelvin Gastelum, endast tre veckor senare.

Brunson utmanade Bisping på sociala medier och sade att det var en vettig match för båda och bifogade en bild på ett fight-kontrakt:

Bisping uppmärksammade Brunsons utmaning i direktsändning och kallade honom bland annat för “Derelic” Brunson som fritt översatt betyder förfallen.

Enligt Bisping så är Brunson fortfarande en skugga av sitt forna jag efter att ha blivit avslutad av “Jacare”. Den före detta mellanviktsmästaren passade även på att slänga en känga åt Brunson genom att säga att han har större utmaningar att ägna sig åt.

“I think (Brunson) is still a shadow of his former self after getting knocked out against ‘Jacare’ recently,” sade Bisping. “Derek, you’re a good guy. You’re making moves, but I’ve got bigger fish to fry.

“I don’t even know whose bout agreement that is. Derek, good try.”

 

Hade du velat se Bisping vs. Brunson?

 

 

Kategorier
Derek BrunsonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]