Derrick Lewis erkänner inför UFC 277: Vet inte vem motståndare är!

✔ "Jag är inte den bästa fightern, och jag går inte heller runt och tror att jag är den bästa fightern"

UFC-fightern Derrick Lewis (26-9 MMA, 17-7 UFC) gör sin efterlängtade comeback på UFC 277 i helgen. Lewis har inte gått match i UFC sedan han förlorade mot Tai Tuivasa via knockout tidigare i år. Trots att “The Black Beast” har blivit avslutad i två av sina tre senaste matcher skämtade han runt med media som vanligt. När han fick frågan om vad han tycker om sin kommande motståndare Sergei Pavlovich (15-1 MMA, 3-1 UFC) så svarade han att han inte har en aning om vem ryssen är. Pavlovich har avlutat sina tre senaste matcher i första ronden, men det är inget som amerikanen bryr sig om.

Redaktionstipset - UFC Vegas 61

Ilir Latifi - Alexey Oleynik
1.57 - 2.50
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Jag visste inte vem det var (när matchen blev bokad). Jag vet fortfarande inte vem han är, sade Lewis till MMA Junkie. Det spelar faktiskt ingen roll. Jag har mött alla, killar som skulle bli mästare. Jag har också mött killar som borde jobba som reportrar på MMA Junkie. Så det spelar ingen roll, jag är inte den bästa fightern och jag går inte heller runt och tror att jag är den bästa fightern.


HETAST JUST NU


Derrick Lewis har bytt team inför UFC 277!

Trots att Lewis ibland framstår som oseriös inför sina matcher, på grund av sin unika personlighet, verkar han inse att helgens match på UFC 277 är viktig, och har därför gjort ändringar i sitt team. Coacher från Renzo Gracie Houston kommer att vara i Lewis ringhörna på lördag.

– Jag har ett annat team nu. Vi har bara roligt tillsammans. Jag tycker att det är kul att träna inför matchen, det brukar jag inte tycka. Nu försöker jag bli redo tidigare, åtminstone en minut tidigare än vad jag brukar. 

Lewis var också tydlig om vad som motiverar honom innan en match. Enligt Lewis så är det alltid pengar som motiverar honom till att träna.

– Det är fortfarande pengarna. Det är inflation, har ni inte sett bensinpriserna gå upp? 

 

Ilir Latifi vs Alexey Oleynik

 

1.57 – 2.50

 

1 Oktober | 00:00 | UFC Vegas 61


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Derrick LewisSenaste NyttUFC 277

Svara