Derrick Lewis: “Jag knockar Francis Ngannou i första ronden!”

✔ "The Black Beast" lovar att leverera fyrverkerier!

Den nykrönte tungviktsmästaren Francis Ngannou väntas försvara sitt bälte mot den hårt slående Derrick Lewis i augusti.

De två möttes första gången under UFC 226 i juli 2018. Den gången segrade Lewis på poäng men matchen ansågs av många vara en av den tråkigaste i UFC:s historia.

Sedan dess har båda återgått till att knocka sina motståndare och förväntningarna hos fansen är stora på att nästa match kommer att bli mer underhållande. Lewis försäkrade nyligen i en intervju med ESPN:s Ariel Helwani att returmatchen garanterat kommer att leverera.

– Det kommer bli en rolig fajt. Vi lärde oss båda massor från första matchen. Vi har båda förbättrat oss sedan dess så det kommer bli en rolig fajt. Det kommer inte att bli fem ronder av snooze-fest. Det kommer bli fem ronder av svingande, så det kommer bli intressant att se. Jag ser fram emot det.

 

 HETAST JUST NU


“Kommer knocka honom i första slagväxlingen”

I en annan del av intervjun motsäger Lewis sig själv och proklamerar att han kommer knocka Ngannou i första ronden, till och med i första slagväxlingen.

– Jag kommer knocka honom i den första slagväxlingen. Jag knockade nästan Curtis Blaydes i första slagväxlingen, men han började springa. Jag känner det i mitt hjärta, speciellt om [Ngannou] kommer ut som han brukar komma ut mot alla hans andra killar.

– Speciellt så som han kom ut mot Jairzinho Rozenstruik. Om han försöker komma ut och slåss mot mig på samma sätt så knockar jag honom garanterat.

Lewis uttalande kan betraktas som kaxigt med tanke på att Ngannou aldrig varit i närheten av att bli knockad under hela sin karriär. Emellertid är Lewis extremt hårt slående, med 20 vinster via KO eller TKO så man ska självklart aldrig utesluta något.

Rent resultatmässigt ligger däremot Ngannou bättre till som endast förlorat tre gånger mot Lewis sju gånger.

Tror du Derrick Lewis knockar Francis Ngannou?

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Derrick LewisFrancis NgannouSenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...