Derrick Lewis: “Jag knockar Francis Ngannou i första ronden!”

✔ "The Black Beast" lovar att leverera fyrverkerier!

Den nykrönte tungviktsmästaren Francis Ngannou väntas försvara sitt bälte mot den hårt slående Derrick Lewis i augusti.

De två möttes första gången under UFC 226 i juli 2018. Den gången segrade Lewis på poäng men matchen ansågs av många vara en av den tråkigaste i UFC:s historia.

Sedan dess har båda återgått till att knocka sina motståndare och förväntningarna hos fansen är stora på att nästa match kommer att bli mer underhållande. Lewis försäkrade nyligen i en intervju med ESPN:s Ariel Helwani att returmatchen garanterat kommer att leverera.

– Det kommer bli en rolig fajt. Vi lärde oss båda massor från första matchen. Vi har båda förbättrat oss sedan dess så det kommer bli en rolig fajt. Det kommer inte att bli fem ronder av snooze-fest. Det kommer bli fem ronder av svingande, så det kommer bli intressant att se. Jag ser fram emot det.

 

 HETAST JUST NU


“Kommer knocka honom i första slagväxlingen”

I en annan del av intervjun motsäger Lewis sig själv och proklamerar att han kommer knocka Ngannou i första ronden, till och med i första slagväxlingen.

– Jag kommer knocka honom i den första slagväxlingen. Jag knockade nästan Curtis Blaydes i första slagväxlingen, men han började springa. Jag känner det i mitt hjärta, speciellt om [Ngannou] kommer ut som han brukar komma ut mot alla hans andra killar.

– Speciellt så som han kom ut mot Jairzinho Rozenstruik. Om han försöker komma ut och slåss mot mig på samma sätt så knockar jag honom garanterat.

Lewis uttalande kan betraktas som kaxigt med tanke på att Ngannou aldrig varit i närheten av att bli knockad under hela sin karriär. Emellertid är Lewis extremt hårt slående, med 20 vinster via KO eller TKO så man ska självklart aldrig utesluta något.

Rent resultatmässigt ligger däremot Ngannou bättre till som endast förlorat tre gånger mot Lewis sju gånger.

Tror du Derrick Lewis knockar Francis Ngannou?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Derrick LewisFrancis NgannouSenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...