Diego Sanchez är nästan klar för Bare Knuckle FC – Bara en sak fattas!

✔ MMA-veteranen i samtal med BKFC - Två potentiella motståndare klara! ✔ "Folk kommer att säga "Vad fan?!"

UFC-legendaren Diego Sanchez må vara redo att lägga handskarna på hyllan, men det betyder inte att han är klar med professionell fighting!

The Ultimate Fighter 1-vinnaren gick sin sista UFC-match i september 2020 och gick sedan skilda vägar med organisationen i april 2021. Det hela blev dock en rörig och ful affär då Sanchez och hans kontroversiella tränare Joshua Fabia anklagade UFC för att ha felbehandlat UFC-veteranen.

Sedan dess har Sanchez även brutit med Fabia och det har spekulerats om han kommer att fortsätta sin långa karriär någon annanstans eller pensionera sig. Nu avslöjar Bare Knuckle Fighting Championship-chefen David Feldman att de är i samtal med Sanchez och att det med största sannolikhet kommer att resultera i ett kontrakt inom kort.

  — Ja, vi har bra samtal [med Sanchez] just nu, sade Feldman till MMA Junkie. Jag tror att vi är nära [ett avtal] ganska snart. Han är en bra kille. Jag tror att han kan erbjuda oss mycket. Jag tror inte att han är färdig (som fighter).

Sanchez mentala hälsa och fysiska hälsotillstånd kom att diskuteras i samband med att Sanchez bråkade och slutligen lämnade UFC. Det är också något som BKFC-chefen adresserade och sade var väldigt viktigt att gå till botten med innan de skriver på några kontrakt.

 — Vi kommer absolut att gå igenom alla typer av medicinska protokoll som finns, fortsatte Feldman. Mycket på grund av historien med den där killen som han var med (Joshua Fabia). Jag vill se till att allt är okej med honom, och jag har en riktigt bra känsla att det är så.

 — När vi är klara med det tror jag att vi kan få till ett kontrakt och köra igång någonting. Det kommer att vara fantastiskt att få legenden Diego Sanchez att slåss mot en annan legend inuti den fyrkantiga cirkeln. Så fort Diego skrivit under kan jag utannonsera matchen som jag har. Folk kommer att säga, “Vad fan är det som pågår här?!”

 


HETAST JUST NU


Vem kan Diego Sanchez möta i sin BKFC-debut?

Innan kontraktet är på plats så vill inte BKFC-chefen avslöja vilka de planerar att Sanchez ska möta. Feldman säger dock att motståndarna som de har i tankarna både kommer att överraska och få fansen uppspelta.

 — Jag har en [fighter] som ännu inte är listad och som kommer få folk att säga “Vad fan?!” fortsatte Feldman. En annan på listan kommer 100% att få folk att säga, “Jag kan inte fatta detta, det är inte vettigt alls!” Men han bad faktiskt om den matchen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Diego SanchezSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...