Diego Sanchez stora avslöjande – om nästa UFC-match!

✔ Sanchez arg på UFC-kollegan - kritiserade hans mentor!

The Ultimate Fighter 1-vinnaren Diego “The Nightmare” Sanchez bekräftar att han närmar sig slutet på sin UFC-karriär.

Efter mer än 15 år i UFC så säger Sanchez att hans nästa match kommer markera hans pension från sporten. Sanchez är en av UFCs mest meriterade veteraner och har delat bur med några av MMA-världens främsta fighters.

Den senaste tiden har Sanchez gått igenom en personlig förändring som höjt många ögonbryn. Guidad av sin mentor Joshua Fabia, som driver School of Self Awareness, har Sanchez kommit till slutsatsen att MMA inte längre är en del av hans resa.


RELATERAT


Vad väntar Diego Sanchez efter UFC?

På sociala medier har Sanchez avslöjat att han planerar att hans sista match ska äga rum i april eller maj. Det verkar som att han är villig att vem som helst men vissa namn är mer relevanta än andra.

En av dem är James Krause med vilken Sanchez har hamnat i ordkrig med. På sin Instagram delade Krause några privata meddelanden som Sanchez skickat till honom. “The Nightmare” är upprörd över att Krause pratat illa om hans mentor Fabia och utmanar honom att dela bur.MISSA INTE: UFC bidrar med miljonbelopp – till den viktiga forskningen!


“The Nightmare” gjorde sin UFC-debut i april 2005 då han besegrade Kenny Florian för att bli den första The Ultimate Fighter-vinnaren. Han tog först hem sex raka segrar i UFC och hade ett matchfacit på 17-0 innan han led karriärens första nederlag mot Josh Koscheck.

39-åriga Sanchez slogs om bältet i december 2009 då han mötte B.J. Penn men förlorade via TKO (läkarstopp). Han har imponerande vinster över namn som Nick Diaz, Jim Miller, Karo Parisyan, Takanori Gomi och Martin Kampmann.

Han har klivit in i UFCs oktagon hela 32 gånger och är en av endast två fighters som tävlat i fyra viktklasser: fjädervikt, lättvikt, weltervikt och mellanvikt. För sin legendariska match mot Clay Guida i juni 2009 så blev Sanchez invald i UFC Hall of Fame.

 

Vem vill du se Sanchez möta i sin sista match?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Diego SanchezSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...