Medan du sov: Se Diego Sanchez märkliga träning inför UFC Rio Rancho

✅ "Nightmare" tränade med en "guru" inför galan på hemmaplan

I helgen gick UFC Rio Rancho av staplen i delstaten New Mexico. En av höjdpunkterna för lokalbefolkningen var hemmasonen Diego Sanchez match mot den spektakuläre Michel Pereira. Sanchez hade inte mycket att hämta i matchen men lyckades ändå vinna efter att Pereira träffat honom med en olaglig teknik.

Snacket efteråt kom dock att handla om nåt helt annat. Sanchez, som tidigare tränat på den världsberömda klubben Jackson-Wink MMA, har den senaste tiden spenderat tid med en mystisk ny tränare.

Denna tränaren var den enda i “Nightmares” ringhörna och gav minst sagt underliga tips till sin fighter mellan ronderna. Allt från “kom ihåg skuggan” och “var kladdig” till “bi-attacken”.


Relaterat


Under sändningen blev “gurun” Josh Fabia totalsågad av både Daniel Cormier och Trevor Whittman.

Efter galan har flera träningsvideos sett dagens ljus – och de är minst sagt underliga. Nedan kan du ta del av ett par av dem.

Tar sig in på UFC-gala – med förfalskade presspass

Två okända män fick för sig att gå på UFC 247: Jones vs. Reyes – men ville inte betala för sig. Då fick de den briljanta idén att förfalska ett UFC-presspass.

I videon som de sedan lade ut på sociala medier kan man se de två herrarna strosa in hela vägen till buren – utan några som helst problem.

Detta kommer utan tvekan att få följder för de två männen, som utan oro visar upp sig i videon.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara