Från vänster: T.J. Dillashaw © Noah K. Murray USA Today Sports / 2 & 3: Bilder från @TJDillashaw (Instagram)
Från vänster: T.J. Dillashaw © Noah K. Murray USA Today Sports / 2 & 3: Bilder från @TJDillashaw (Instagram)

Stjärnans stora förändring – efter dopingskandalen

✅ T.J. Dillashaw ser inte ut som en bantamviktare längre...

Den före detta bantamviktsmästaren T.J. Dillashaw håller just nu på att avtjäna en tvåårig avstängning efter att ha testat positivt för otillåtna substanser i samband med sin titelmatch i fjädervikt.

Det var i början av 2019 som “Killashaw” utmanade den regerande fjäderviktsmästaren Henry Cejudo och förlorade via TKO efter 32 sekunder. Inte nog med det, i mars kunde Dillashaw själv avslöja att han testat positivt för syntetisk erytropoetin, mer känt som EPO, och att han skulle ge ifrån sig sitt bantamviktsbälte.

Sedan dess har Dillashaw gjort intervjuer där han varit öppen med sitt övertramp, men att han siktar på att återvända till buren så fort hans avstängning upphört den 19 januari 2021.

I sitt senaste Instagram-inlägg så delade den före detta mästaren med sig av en bild där han ser väldigt annorlunda ut från hur fansen är vana vid att se honom:

 – Tillbaka till träning i garaget, med gott sällskap, skrev Dillashaw i sitt senaste inlägg

Hur T.J. Dillashaw såg ut i bantamvikt

Dillashaw har tävlat hela sin karriär i bantamvikt, förutom i sin senaste match där han gick ned till flugvikt för att utmana Cejudo. Såhär är fansen vana att se amerikanaren:

View this post on Instagram

Best Bantamweight of All Time #AndStill

A post shared by TJ Dillashaw (@tjdillashaw) on

Hur T.J. Dillashaw såg ut i flugvikt

Dillashaw arbetade sedan hårt för att ta sig ned till flugvikt, bara för att förlora på 32 sekunder. Inför titelmatchen kunde man tydligt se mästarens förvandling och hur viktnedgången påverkade hans kropp:

View this post on Instagram

@monsterenergy has me Iced Out . 📸 @hansmolenkamp

A post shared by TJ Dillashaw (@tjdillashaw) on

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara