Conor McGregor Dillon Danis (pictures: @thenotoriousmma & @dillondanis)
Conor McGregor Dillon Danis (pictures: @thenotoriousmma & @dillondanis)

Dillion Danis förbjuden från Conor McGregors hörna – under UFC 246

✅ Därför kan Dillon Danis missa Conor McGregors retur

Bellator-fighter Dillion Danis är nära vän med Conor McGregor och har bland annat hjälpt “The Notorious” med hans BJJ inför hans matcher.

“El Jefe” Danis var också närvarande under UFC 229 i oktober 2018 då McGregor tog sig an lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov. Danis kom att spela en roll i de kaosartade scenerna som utspelade sig efter att Khabib avslutat McGregor i fjärde ronden.

Sekunderna efter att “The Eagle” Khabib stoppat irländaren så kom han att hoppa över buren för att angripa Danis som stod i McGregor hörna. Ett stort bråk utbröt och resulterade i dryga böter och avstängningar för de inblandade.

McGregor och Khabib har sedan dess sonat sina brott och betalat sina böter, men detsamma kan inte sägas om Danis.

Enligt den respekterade Yahoo Sport-journalisten Kevin Iole har Danis inte betalat sina böter på $7,500 (ca. 71 000 SEK) och är därmed förbjuden från att stå i “The Notorious” hörna under UFC 246 den 18 januari.Mer om Dillon Danis och Conor McGregor: Talar ut om skandalbråket: “Khabib försökte fly”Bellator 238: Danis vs. Gennrich

Danis tävlar i Bellator har just nu två MMA-vinster, efter att tidigare endast tävlat i BJJ. Han gjorde sin MMA-debut i april 2018 och gick sin andra match i juni 2019. Båda matcherna vann han via submission.

Den 25 januari kommer Danis på nytt att kliva in i buren då han möter Kegan Gennrich under Bellator 238 i Inglewood, så frågan är om Danis hade tänkt att stå i McGregors hörna ändå.

Mer relaterat till Dillon Danis och McGregor:

 

Borde Danis betala av sina böter?

 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara