Dillon Danis hånar Khamzat Chimaev – efter inställda huvudmatchen!

✔ Bellator-fightern fortsätter reta succésvensken på sociala medier

Bellator-fighter Dillon Danis är inte ett stort fan av Khamzat Chimaev och tar nu tillfället i akt att håna “Borz”.

Det stod nyligen klart att Stockholmsbaserade Khamzat inte kommer att kunna tävla den 20 januari. Det var tänkt att han skulle ha mött tredjerankade Leon “Rocky” Edwards under en Fight Night-gala.

Igår stod det dock klart att Khamzat blivit tvungen att dra sig ur den planerade huvudmatchen. Ett flertal fighters har redan anmält sitt intresse för att ersätta Khamzat, men Edwards har själv satt siktet på ärkerivalen och BMF-mästaren Jorge Masvidal.


RELATERAT


Dillon Danis tar sikte på Khamzat

Medan UFC försöker fastställa en motståndare åt Edwards så tar Bellator-fighter Danis sikte på Khamzat. På Twitter så skriver han ett hånfullt meddelande till den obesegrade UFC-stjärnan.

 – Khamzat säger att han vill slåss mot flera killar under en kväll och att han vill slåss varje helg. Men sen drar han sig ut ur en match med ett skadat finger!

Det är inte första gången som Khamzat hamnat i ett ordkrig med Conor McGregors team, vilket Danis tillhör. Khamzat har också vid ett flertal tillfällen uttryckt sig hånfullt om “The Notorious” McGregor.

McGregor själv har också gett sig på Khamzat och bland annat kallat honom för “råttläpp”. Ordet råtta har kommit att användas flitigt av Team McGregor när de pratat om Khamzat och främst hans manager Ali Abdelaziz. Danis retweetade ett inlägg där en annan användare kallade Khamzat för råtta.


Missa inte: Jake Paul eskalerar bråket med McGregor – med attack mot Dillon Danis!


Danis gjorde sin Bellator-debut i april 2018 och har endast gått två matcher i sin professionella karriär. Han har däremot kommit att bli känd för sin McGregor-liknande stil utanför buren. Med hånfulla inlägg har han kommit att bli något av en kändis på sociala medier, medan hans prestationer i buren har låtit sig väntas.

Medan Khamzat under de senaste månaderna kommit att bli ett av de hetaste namnen i UFC har Danis istället varit inblandad i ett bråk med YouTube-bröderna Jake Paul och Logan Paul.

Det återstår att se om Khamzat tänker ägna någon tid åt att svara Danis.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Dillon DanisSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...