Dillon Danis utmanar Demian Maia till en grapplingmatch!

✔ "Skicka kontraktet!" ✔ Vill göra upp i Chael Sonnens Submission Underground!

Dillon Danis är en världsmästare inom BJJ och är en uppkommande MMA-atlet i organisationen Bellator. Trots sina meriter inom grapplingvärlden är han mest känd för att ha hjälpt Conor McGregor under hans träningsläger.

Utöver det är Danis en mästare på att skapa intriger över sociala medier och skapar ständigt rubriker med sina Tweets och bilder på Instagram. Nu senast har han valt att rikta in sig på den forne UFC-atleten Demian Maia som gick skilda vägar med UFC efter hans senaste match i juni detta år.

Maia har uttryckt en önskan om att få tävla en sista gång inom MMA och ser gärna att han får avsluta sin karriär i UFC. Men Maia är även öppen för att hoppa in och tävla i grapplingevents såsom Chael Sonnens Submission Underground anordnar.

Den brasilianska MMA-veteranen Maia ansågs av många under en längre tid vara en av UFC:s bästa BJJ-utövare. Han har samlat på sig 14 submissions under sin karriär, senast mot Ben Askren under 2019 där Maia vann via en rear-naked choke i tredje ronden.


HETAST JUST NU


Dillon Danis uppmanar Chael Sonnen till att skicka kontraktet!

Danis gick ut på Twitter och svarade på en rapport där Maia önskar om att få tävla en sista gång i UFC men att han även kan tänka sig att ta sig an MMA-stjärnor i grappling.

– Vi gör det! Låt oss se vem som är den bästa. Chael Sonnen skicka kontraktet till oss!

Danis tävlade senast under 2019 på Bellator 222 i juni. Detta blev hans andra match i Bellator och han vann via en armbar i första ronden. Han gjorde sin debut för organisationen året innan och vann även denna gång via en submission.

 

Vem vinner en grapplingmatch mellan Danis och Maia?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Dillon DanisNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...