Dominick Reyes bryter tystnaden efter brutala förlusten!

✔ Förlorat tre matcher i rad! ✔ Skickar ett meddelande till Jiri Procházka!

UFC:s lätt tungviktare Dominick “The Devastator” Reyes bryter tystnaden efter brutala förlusten mot Jiri Procházka på UFC Vegas 25 förra helgen.

Reyes har haft en tuff period den senaste tiden och befinner sig i sin karriärs värsta svacka med tre förluster i rad. Hans första nederlag kom mot den före detta lätt tungviktsmästaren och nummer ett på “pound-for-pound”-listan Jon Jones.

Det var en jämn match där många ansåg att Reyes hade gjort tillräckligt för att ta hem titeln. Matchen gick alla ronderna ut och domarna gav segern till Jones via enhälligt domslut. Jones var en stor favorit inför mötet men på grund av hur matchen utspelade sig hade det kunnat sett annorlunda ut ifall UFC bokade in ett returmöte.

Dessvärre blev detta Jones sista fajt i lätt tungviktsdivisionen och han valde att ge ifrån sig bältet i hopp om att finna framgång i tungviktsdivisionen. Detta ledde till att “The Devastator” fick en ny chans att bli mästare. Han ställdes mot Jan Blachowicz på UFC 253 i september förra året där de gjorde upp om det vakanta bältet.

Men Reyes lyckades inte leverera i samma utsträckning som i sin tidigare prestation och förlorade mot Blachowicz via TKO. Innan avslutet hade Blachowicz fått in kraftiga sparkar som lämnade rejäla märken på Reyes kropp. Efter matchen framkom det att Reyes ådragit sig en revbensskada och brutit sin näsa.


HETAST JUST NU


Dominick Reyes bryter tystnaden

Reyes ser ut att vara vid gott mod efter den våldsamma försluten mot Procházka. Reyes hade sina moments i matchen men blev i slutändan dominerad och rejält blåslagen av Procházka. I den andra ronden fick Procházka in en brutal armbåge som knockade Reyes medvetslös.

Matchen fick galans “Fight of The Night”-bonus och Reyes samt Procházka kunde gå hem ca. 432 000 kronor i extrapengar rikare. På sin Instagram meddelar Reyes att han är upprörd över förlusten men glad över att han kunde bjuda på underhållning till sina fans!

– Äntligen hemma med de som jag älskar och jag kan säga att jag gick ut där och gav allt vad jag hade! Jag lämnade allt i buren och är glad över att det var underhållande för er. Jag är belåten och upprörd över att det inte gick som jag hade hoppats på. Men jag gick ut och krigade vilket jag kan vara stolt över!

– Jag älskar denna sport och det finns dagar där den inte älskar mig tillbaka. Men det är vad vi har gått med på! Jag mår fint och återhämtar mig bra. Gratulationer till Procházka för en riktigt hård fajt och den brutala armbågen! Det är slagen man inte ser som fångar en.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Dominick Reyes (@domreyes24)

Trots att Reyes förlorat sina tre senaste matcher är han fortfarande en fenomenal fighter och kvar i toppen av divisionen. Men för att inte falla allt för långt bakåt i listan med titelutmanare krävs det en vinst i hans nästa framträdande.

 

Vem vill du se Reyes möta härnäst?

 

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dominick ReyesNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...