Huvudspark! Donald “Cowboy” Cerrone avslutar Alexander Hernandez

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Se knocken här!

UFC on ESPN+ 1: Cejudo vs. Dillashaw är i full gång i Brooklyn, New York och alldeles nyss fick vi se den sista matchen på galans underkort. Där såg vi den stigande talangen Alexander Hernandez ta sig an veteranen Donald “Cowboy” Cerrone i ett spännande lättviktsmöte.

Hernandez kom in med mycket hype bakom sig och var favoriten hos oddsmakarna, men det var Cerrone som fick jobbet gjort i slutändan. “The Great” inledde starkt och prickade veteranen med ett par hårda slag, men så småningom tog “Cowboy” över och i den andra ronden kunde han till slut avsluta talangen med en klockren huvudspark följt av ett gäng hårda slag på marken.

Kolla in avslutet nedan (via Twitter):

Officiellt resultat: (#13 WW) Donald Cerrone besegrade #11 Alexander Hernandez via TKO (huvudspark och slag) i rond 2 (3:43).

Kategorier
Senaste NyttUFC on ESPN+ 1

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara