Conor McGregor / Donald Cerrone (© Kyle Terada-USA TODAY Sports / © Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports)
Conor McGregor / Donald Cerrone (© Kyle Terada-USA TODAY Sports / © Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports)

Cerrone om det illasinnade McGregor-ryktet: “Skitsnack, inte en chans!”

✅ "Cowboy" slår tillbaka om anklagelserna inför stormatchen

Man kan säga mycket om Donald Cerrone, men att han saknar integritet är inte en av dem.

“Cowboy” är just nu inbokad för att ta sig an Conor McGregor under UFC 246 den 18 januari, och inför det efterlängtade welterviktsmötet så har illasinnade rykten börjat cirkulera. Cerrone har själv fått höra att han endast är inbokad för att förlora mot McGregor, och att han får betalt för att få “The Notorious” att skina.

– F-n heller, jag kommer inte att böja mig, sade Cerrone i en intervju med MMAfighting.

Det cirkulerar massa rykten och folk säger till mig att det har hört att det är en läggmatch. Det finns inte tillräckligt med pengar i världen för att få mig att göra något sådant. Jag skulle aldrig kunna se mig själv i spegeln om någon betalade mig för att förlora. Skitsnack, kommer aldrig att hända!

Donald Cerrone är inne i sin andra förlustsvit

Efter att ha inlett 2019 med två imponerande vinster mot Alexander Hernandez och Al Iaquinta, så befinner sig just nu Cerrone i en svår sits med två raka TKO-förluster mot Tony Ferguson och Justin Gaethje.

Det är andra gången i sin professionella MMA-karriär som han har en förlust-svit, men precis som första gången så är han självsäker på att han kommer att komma tillbaka starkare än någonsin.

Han känner dock av kritiken och speciellt av dem som anser att det borde varit Gaethje som fick chansen att ta sig an irländaren och all den berömmelse och pengar som ingår.  #5-rankade Cerrone låter sig inte påverkas och fastställer att han förtjänar sin topp-plats i divisionen:

– Jag är fortfarande rankad fyra eller femma eller vaf-n jag nu är. Det är inte som att jag får stryk av några luffare och sakta håller på att försvinna från divisionen.

Jag vet inte exakt var jag är i rankingen, men jag är fortfarande i toppen.

Även McGregor är i ett vägskäl i sin karriär. Den största stjärnan i MMA-världen har inte vunnit sedan 2016 och har haft otaliga problem utanför buren. Den 18 januari kommer vi att få reda på om det blir Cerrone eller McGregor som går segrandes ur mötet.

En sak är dock säker, Cerrone kommer att göra sitt bästa för att besegra McGregor:

– Jag slåss hellre gratis än att ta emot pengar för att förlora fanemej! Det är inte jag. Jag kommer att ge mitt allt som jag alltid gör!

Mer artiklar om Cerrone

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Donald CerroneSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...