Donald Cerrone (Pictures: @cowboycerrone)
Donald Cerrone (Pictures: @cowboycerrone)

Donald Cerrone får sin egen öl – inför Conor McGregor-matchen

✅ Öl kommer med en special hälsning

Conor McGregor har gjort sig vida känd och förmögen med sitt whiskey-märke Proper Twelve och nu tar Donald Cerrone ett steg i samma riktning med sin egna öl.

Inför den efterlängtade huvudmatchen mellan “The Notorious” och “Cowboy” så har öl-företaget Budweiser valt att hedra Cerrone genom att ta fram en begränsad utgåva som de kallar “The Great American.”

Special-ölen kommer att vara tillgänglig under veckan som leder upp till UFC 246 i Las Vegas, Nevada. Inte nog med att burkarna kommer prydas av Cerrones bild, han har också fått ett av sina citat inpräntade:

– Jag vill att alla hårt arbetande amerikanare ska veta att jag är här och att jag kämpar för dem. Folk frågar mig varför jag inte tar lite ledigt, men arbetarklassen tar aldrig ledigt. De arbetar varje varje dag. Det gör jag också. Jag vill att de ska veta att det finns hopp och att jag är här och jobbar, precis som dem.

Cerrones Instagram kan du kolla hela designen:Missa inte: Cerrone om det illasinnade McGregor-ryktet: “Skitsnack, inte en chans!”Cerrone har slagit flera UFC-rekord

Under bilden på Cerrone återfinns också hans mycket imponerande UFC-rekord. Sedan sin UFC-debut i början av 2011 så har nämligen “Cowboy” positionerat sig toppen av många listor:

  • Flesta UFC-vinster genom tiderna: 23
  • Flest UFC-avslut: 16
  • Flest bonusar: 18
  • Flest knockdowns: 20
  • Flest avslut via sparkar: 7

MMA-journalisten fick chansen att utbyta några ord med Cerrone och också få en av burkarna signerade:Kolla också in: Dillion Danis förbjuden från Conor McGregors hörna – under UFC 246Vad tycker du om designen och citatet?

 

Kategorier
Donald CerroneSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara