Donald Cerrone
Foto: Mark J. Rebilas-USA Today Sports

”Cowboy” RASANDE – efter McGregor-förlusten: ”Är det roligt?”

✅ Ryter tillbaka efter anklagelserna ✅ ”Dumma idiot - skaffa ett liv!”

Det har varit ganska tyst från Donald “Cowboy” Cerrones håll sedan den blixtsnabba förlusten mot Conor McGregor på UFC 246: McGregor vs. Cowboy.

Bara några sekunder in i matchen träffade McGregor med stenhårda axel-slag som skakade “Cowboy”. Det var början på slutet och McGregor tilldelades en TKO-seger efter 40 sekunder.

Inte nog med Stephen A. Smiths uttalanden – han har även fått utstå flera hån på nätet. Till slut rann bägaren över och amerikanen gick till rasande motattack mot sina fans på sociala medier.

View this post on Instagram

Live Free!!

A post shared by Donald Cerrone (@cowboycerrone) on


Relaterat


“Ge upp? Vem tror du att du prata med din dumma idiot? Skaffa dig ett liv!” löd ett av meddelandena.

“Ska det vara roligt? Tror du att jag är en som säljer min själ? Gör mig en tjänst om du känner så – sluta följa mig” sa “Cowboy” till ett annat fan.

När MMAFighting tog kontakt med Cerrone såg det inte ut som att fansen kan förvänta sig en ursäkt från amerikanen. I intervjun menar han att han aldrig skulle ta emot pengar för en läggmatch.

Snarare skulle han hellre fightas gratis.

Vad tror du? Gav “Cowboy” sitt allt i McGregor-matchen?

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara