Donald Cerrone säger att han vill möta Erick Silva under UFC Fight Night 95

UFC Fight Night 95 har genomgått en rad förändringar under den senaste tiden och nu säger Donald Cerrone att han är sugen på att hoppa in på kortet han också.

Den 24 september kommer UFC Fight Night 95 att hållas i Brasilien och än så länge har kortet redan genomgått en rad förändringar. Den senaste nyheten för kortet är att Donald Cerrone är på jakt efter en ny fight och har siktat in sig på Erick Silva.

Silva var först tänkt att möta Brandon Thatch men en skada gjorde att amerikanaren fick lämna återbud. Eftersom även Shinsho Anzai blev skadad och blev tvungen att dra sig ur sin match mot Luan Chagas skapade man en ny match mellan Silva och Chagas.

Nu verkar dock Cerrone ha siktet inställt på att ta sig an Silva istället, det sa Dana White i det senaste avsnittet av UFC Unfiltered:

“This fucking lunatic just texted me. Right now it’s 1:44 PM. He texted me at 1:31 PM ‘Just heard that Thatcher pulled out in Brazil. I’ll fight Erick Silva… It’s not a joke, I love fighting. I want this fight.'”

Cerrone bekräftade det sedan på sin Twitter:

För närvarande ser det fortfarande ut som Silva kommer möta Chagas men om en bra möjlighet dyker upp finns det inget som hindrar organisationen från att ändra om på kortet.

Vem skulle du helst vilja se Cerrone möta i nästa match?

 

Omslagsbild: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
9 Kommentarer
 • Headown
  24 August 2016 at 11:22

  Man kan inte annat än att beundra denna ständigt fightande krigare. Man kan ju tycka att han vill ta sig an någon högre rankad för att klättra i rankingen men han är glad så länge han får gå inbillar buren. Ge han ni för f*n en passande lön.

  • Wally Johnson
   24 August 2016 at 02:26

   Eller så kan man se det tvärtom, att han inte har vad det krävs för att vara nr 1, men ändå underhållande nog för UFC att mata honom tomatburkar som de vet han kommer besegra…

   • Headown
    24 August 2016 at 04:51

    Tomatburkar? Oliviera, Miller, Story för att nämna några. I have 2 inte hålla med.

    • Wally Johnson
     30 August 2016 at 06:04

     Brasse-Cowboy i alla ära, men är han verkligen top 10? Nej.

     Sen verkar du glömma fighters som Makdessi och Coté. Jag får känslan av att UFC matar han random fighters som de VET att han kommer vinna mot.

     Ser han inte vinna mot vare sig Dos Anjos eller Alvarez vid potentiell re-match. Men ja, kanske tomatburk var lite att ta i, men han har inte mött någon “bättre” motståndare sen Dos Anjos.

     • Headown
      31 August 2016 at 08:10

      Nejdå, jag är helt på det klara med Makdessi och Cote också. Jag nämnde bara några få. Alla har sina bakslag i MMA, han går längre denna gång i 170. Got 2 have a little faith in ones favourites maan. (;

     • Wally Johnson
      31 August 2016 at 02:42

      Combon han lade på Story nu senast var ju rent jävla porr :D

     • Headown
      31 August 2016 at 05:07

      Ja, hahaha. Som porr.. (:

 • Lallarn
  24 August 2016 at 02:02

  Maia och Condit ska mötas snart, skulle gärna se honom mot någon av dem.

  • Lallarn
   24 August 2016 at 03:27

   I och för sig ville han väl tillbaka till lättvikt.

  Svara