Donald Cerrone tangerar rekordet för flest UFC-vinster någonsin

Delar rekordet med: ✅ Michael Bisping ✅ Georges St-Pierre

Donald Cerrone agerade huvudnummer under galan i Austin, Texas tillsammans med Hawaii-sonen Yancy Medeiros. I sedvanlig Cerrone-stil var matchen underhållande från början till slut. I de sista sekunderna av första ronden träffade Cerrone med en kombination som skakade Medeiros.

Medeiros gjorde “chicken dance” och Cerrone följde upp vilket tvingade domaren Herb Dean att bryta. Efter matchen undrade Medeiros var den skandalomsusade domaren Mario Yamasaki höll hus.

Tog sin 20:e vinst i UFC – på bara sju år

Med TKO-vinsten tog nu Cerrone sin 20:e vinst i UFC på 27 försök. Redan innan han var i UFC och tävlade i WEC, var han en av de mest aktiva i hela fighterstallet.

Totalt har Cerrone, 34, gått 43 matcher och bara förlorat tio gånger, ett helt klart godkänt matchfacit. Cerrone har uttryckt en önskan att gå ned till lättvikt igen, men det återstår att se om han får sin önskan uppfylld.

Kategorier
Donald CerroneSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]