Donald Trump Jorge Masvidal
Donald Trump och Jorge Masvidal - Foto: Sarah Stier-USA Today Sports

Donald Trumps hyllning – till BMF-mästaren Jorge Masvidal

✅ "Grym fight, champ!"

UFC 244: Masvidal vs. Diaz var onekligen det största eventet i år. Stjärnor från alla sporter var på plats för att se spektaklet och uppleva vem som koras som UFC “baddest motherfu**er”.

I slutändan vann Jorge Masvidal via TKO mellan tredje och fjärde ronden. Läkaren ansåg att Nate Diaz sår över ögat var alldeles för allvarligt för att låta matchen fortsätta.


Relaterat


Den största stjärnan på plats var förmodligen USA:s president Donald J. Trump. Trump har länge varit en MMA-vän och fastighetsmogulen lät UFC anordna galor under sportens mörka dagar. Han är dessutom nära vän med UFC:s president Dana White.

Trump blev alltså den första sittande presidenten någonsin att gå på en UFC-gala. Efter matchen hyllade presidenten Masvidals insats – efter att ha retweetat en video där Masvidal menar att oavsett vad man tycker om Trump, så är han onekligen “a bad motherfu**er”

Självklart svarade Masvidal och menar att en riktig “BMF” känner igen en annan “BMF”.

Det är i skrivande stund oklart vad nästa steg blir för Masvidal. Diaz har uttryckt en önskan om att de två ska mötas igen – men Masvidal har också anmält sig frivillig att hoppa in på UFC 245: Usman vs. Covington.

BMF-mästaren har dock vissa specifika krav för att hoppa in på just den galan.

Före detta nära vännen Colby Covington får under den galan titelchans mot regerande mästaren Kamaru Usman. Vänskapen mellan Covington och Masvidal surnade när “Gamebred” ansåg att “Chaos” kastade honom under bussen för att få lite publicitet.

I intervjuer har Masvidal berättat att han vill skada Covington ännu mer än han ville skada tidigare motståndaren Ben “Funky” Askren.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...