Donald Trump om sin drömmotståndare: Knockar honom på sekunder!

✔ Slänger en känga åt rivalen: "Lättaste matchen!"

Den forne presidenten Donald Trump var på plats under helgens boxningsgala och kommenterade när Vitor Belfort och Anderson Silva besegrade sina motståndare i första ronden.

Inför helgens boxningsgala fick den forna presidenten en rad av frågor från den samlade pressen. En av journalisterna frågade Trump vem han skulle vilja möta i boxningsringen och hur matchen i sådana fall skulle utspela sig. Trump tog tillfället i akt att kasta en känga åt en gammal rival.

 —Om jag var tvungen att boxas mot någon, då tror jag nog att min enklaste match skulle vara mot Joe Biden, sade Trump. För jag tror att han skulle bli sänkt väldigt, väldigt snabbt. Jag tror Biden skulle bli sänkt på bara några sekunder.

Att 75-åriga Trump inte är en stor anhängare av 79-åriga Biden kommer inte som någon stor överraskning. Biden besegrade Trump i ett kontroversiell presidentval 2020.

Att Trump gått från Vita huset till kommentatorsbåset förvånade många och hans insats under helgens gala kom att bli både kritiserat och hyllat. Medan ett par tyckte att Trump inte hade där att göra så var det också många som blev överraskade över ex-presidentens kunskaper inom boxning.

Trump är en stor anhängare av kampsport och har ett vänskapligt förhållande med flera kampsportsprofiler, däribland UFC-chefen Dana White. Den forna presidenten kom att spela en viktig roll när UFC fortfarande kämpade med att slå igenom då han bland annat anordnade UFC-galor på sitt hotell.

Trump var också inblandad i den kortlivade MMA-organisationen Affliction och har under de senaste åren kommit att få ett starkt stöd från flera fighters.HETAST JUST NU


Kommer Donald Trump att fortsätta kommentera?

Enligt flera rapporter så betalade Triller Fight Club grova pengar för att ha Trump och hans son Donald Trump Jr. som kommentatorer.

Triller-chefen Ryan Kavanaugh har också påstått att de håller på att förhandla med bland annat Barack Obama för att kommentera en framtida gala.

Med tanke på de enorma summor som Triller Fight Club kastar runt så är det inte helt omöjligt att vi kommer att få se fler överraskningar från uppstickaren. Att Trump fortsätter vara en återkommande kommentator under deras galor är dock mindre troligt.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Donald TrumpSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...