Spotify, iTunes, Soundcloud

Du har väl inte missat att MMAnytt-podden finns som ljudpodd?

Sveriges bästa MMA-podcast finns på: ✅ Spotify ✅ Soundcloud ✅ Stitcher ✅ iTunes och alla ställen där du lyssnar på poddar!

Som många kanske har märkt har vi under de senaste månaderna satsat ordentligt på video-podcast i samarbete med BrainPunch Studios i Bålsta. Vi streamar nu live på både Facebook och Twitch varje måndag 19.00 för att snacka av oss om MMA-veckan som varit samt konversera med våra gäster.

Under tiden som vi har filat på video-delen har vi också arbetat febrilt med att sprida vår podcast i ljudformat till så många plattformar som möjligt så att det ska bli enklare för ER att få tag på oss varje vecka. Förutom de storma plattformarna som  Soundcloud, iTunes, Spotify och Stitcher – kan du även hitta oss på alla de appar där du lyssnar på podcasts som till exempel ACast, Podcast Addict och Beyondpodcast. Alla dessa appar finns i både Appstore och Google Play Store.

Hitta oss där du lyssnar på podcasts, lika och prenumerera! Har ni synpunkter, frågor eller önskemål om specifika segment, tveka inte att höra av er till oss i kommentarerna nedan eller på mail [email protected]


Relaterat


 

Betta på Alexander Gustafsson vs. Jon Jones hos Ohmbet - Bäst odds på Alex hittar du här!
Kategorier
PodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...