Du har väl inte missat att MMAnytt-podden finns som ljudpodd?

Sveriges bästa MMA-podcast finns på: ✅ Spotify ✅ Soundcloud ✅ Stitcher ✅ iTunes och alla ställen där du lyssnar på poddar!

Som många kanske har märkt har vi under de senaste månaderna satsat ordentligt på video-podcast i samarbete med BrainPunch-studion i Bålsta. Vi streamar nu live på både Facebook, Twitch och nu även på YouTube varje måndag 19.00 för att snacka av oss om MMA-veckan som varit samt konversera med våra gäster.

Under tiden som vi har filat på video-delen har vi också arbetat febrilt med att sprida vår podcast i ljudformat till så många plattformar som möjligt så att det ska bli enklare för ER att få tag på oss varje vecka.

Förutom de stora plattformarna som  Soundcloud, iTunes, Spotify och Stitcher – kan du även hitta oss på alla de appar där du lyssnar på podcasts som till exempel ACast, Podcast Addict och Beyondpodcast. Alla dessa appar finns i både Appstore och Google Play Store.

Hitta oss där du lyssnar på podcasts, lika och prenumerera! Har ni synpunkter, frågor eller önskemål om specifika segment, tveka inte att höra av er till oss i kommentarerna nedan eller på mail [email protected]


Relaterat

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
PodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...