Dustin Poirier: “Ge mig Conor eller Tony, annars fightas jag inte”

✅ Dustin "The Diamond" Poirier ställer ultimatum ✅ "Om ni inte respekterar det jag åstadkommit - så respekterar jag inte er"

Dustin Poirier har ett matchfacit på 24-5-0 och har vunnit sina fyra senaste sedan han kom tillbaka till lättvikt. Hans fyra vinster är inte mot vem som helst heller, han har bland annat besegrat Eddie Alvarez, Justin Gaethje och Anthony Pettis.

Poirier är utan tvekan en av de högst rankade lättviktarna i världen och förtjänar enligt de flesta om inte en titelmatch, en högre rankad motståndare.

Nu ryter “The Diamond” själv ifrån mot UFC och säger att om han inte får Conor McGregor eller Tony Ferguson tänker han inte fightas innan han får ett nytt kontrakt. Han känner även att om han inte får respekt för sin vinstsvit – är UFC “number one bullshit”.

“It’s gotta be Tony or Conor or we redo my contract. Otherwise i’m not fighting. This company is #1 bullshit” skrev Poirer på Twitter.

“At this point if you don’t respekt the body of work I put in. I don’t respect you.”

Respekterar Al Iaquinta, men vill inte möta honom

Efter utspelen på Twitter började fans föreslå matcher och en av dem nämnde topprankade Al Iaquinta. Poirier svarade att han respekterar Iaquinta men är i dagsläget inte intresserad av att möta honom.

Hela Poiriers rant verkar ha börjat efter att ett fan frågade honom vad planen för framtiden är, varpå Poirier svarade att han skulle “explodera och låtsas som att han inte känner någon.”

Vem vill du se Dustin “The Diamond” Poirier mot härnäst?

Kategorier
Dustin PoirierSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara