Dustin Poirier accepterar match mot Nate Diaz på “väldigt kort” varsel!

✔ Matchen kan äntligen komma att hända och det inom kort! ✔ Diaz tweetar mystiskt svar till Poirier

Dustin Poirier har accepterat en match mot Nate Diaz och väntar på nu på ett officiella besked för en match inom väldigt kort!

Poirier och Diaz har hamnat i luven på varandra under en lång tid och ordväxlingarna har trappats upp i veckorna.

Båda är intresserade av att mötas men förhandlingarna har minst sagt varit komplicerade, kanske främst för att Poirier tävlade för inte ens en månad sedan.

Dock så har både Poirier, Diaz och UFC-chefen Dana White har sagt sig vara villiga att få till matchen. Nu säger Poirier att han är helt och hållet redo och siktar på att kliva in i buren inom sex veckor.

 – Inget kontrakt har skrivits på än, men om detta går igenom kommer jag att ta det, sade Poirier i ett samtal med Teddy Atlas. Det här skulle vara på väldigt kort varsel. Jag har redan sett mig själv i spegeln. Jag pratade med min fru (Jolie Porier) och min boxningstränare (Dyah Davis) – människor som jag pratar med regelbundet. Jag pratade med min tränare Mike Brown också. De stöttar mig om jag vill ta den här matchen, men jag måste se mig själv i spegeln och fråga: “Vill jag ta den här kampen?”. Jag gjorde precis det. Jag tittade mig i spegeln och det kändes bra!

Poirier var senast i buren under UFC 267 den 11 december då han förlorade en titelmatch mot Charles Oliveira.

Det var Poiriers andra förlust i en titelmatch och nederlaget mot Oliveira bröt en vinstsvit på tre raka mot Conor McGregor (två vinster) och Dan Hooker.

Trots att det är mindre än en månad sedan han tävlade sist så säger sig Poirier vara villig att göra en snabb retur och även ta matchen i weltervikt. Anledningen är att tanken på en match mot Diaz motiverar honom.

 – Det är Nate Diaz, sade Poirier. Jag tänker inte säga ett matchkort, jag tänker inte säga vilket datum. Men han började prata på Twitter. Den här killen slåss verkligen och jag är ett fan av honom, men alla är tuffa på internet. Han sa något i stil med: “Låt oss göra det.” Jag sa: “Ja, visst. Jag kommer verkligen att möta dig den här månaden.”


HETAST JUST NU


Uppdatering: Nate Diaz svarar Dustin Poirier!

Trots att Nate Diaz sagt sig vara villig att möta Dustin Poirier så säger han nu att UFC inte är intresserade! Efter att Poirier utannonserat att han är redo att ta matchen på väldigt kort varsel så skrev Diaz på Twitter:

 – Jag pratade precis med UFC och frågade vad som händer med Dustin Poirier-matchen. Jag vill slåss så fort som möjligt, men de sa att Dustin suger och att de inte vill inte ha matchen. Sorry Dustin, du suger. Jag hoppas att vi kan slåss så fort som möjligt ändå. Låt oss göra det här! Ps. Olivera du suger också.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Dustin PoirierSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...