Dustin Poirier accepterar match mot Nate Diaz på “väldigt kort” varsel!

✔ Matchen kan äntligen komma att hända och det inom kort! ✔ Diaz tweetar mystiskt svar till Poirier

Dustin Poirier har accepterat en match mot Nate Diaz och väntar på nu på ett officiella besked för en match inom väldigt kort!

Poirier och Diaz har hamnat i luven på varandra under en lång tid och ordväxlingarna har trappats upp i veckorna.

Båda är intresserade av att mötas men förhandlingarna har minst sagt varit komplicerade, kanske främst för att Poirier tävlade för inte ens en månad sedan.

Dock så har både Poirier, Diaz och UFC-chefen Dana White har sagt sig vara villiga att få till matchen. Nu säger Poirier att han är helt och hållet redo och siktar på att kliva in i buren inom sex veckor.

 – Inget kontrakt har skrivits på än, men om detta går igenom kommer jag att ta det, sade Poirier i ett samtal med Teddy Atlas. Det här skulle vara på väldigt kort varsel. Jag har redan sett mig själv i spegeln. Jag pratade med min fru (Jolie Porier) och min boxningstränare (Dyah Davis) – människor som jag pratar med regelbundet. Jag pratade med min tränare Mike Brown också. De stöttar mig om jag vill ta den här matchen, men jag måste se mig själv i spegeln och fråga: “Vill jag ta den här kampen?”. Jag gjorde precis det. Jag tittade mig i spegeln och det kändes bra!

Poirier var senast i buren under UFC 267 den 11 december då han förlorade en titelmatch mot Charles Oliveira.

Det var Poiriers andra förlust i en titelmatch och nederlaget mot Oliveira bröt en vinstsvit på tre raka mot Conor McGregor (två vinster) och Dan Hooker.

Trots att det är mindre än en månad sedan han tävlade sist så säger sig Poirier vara villig att göra en snabb retur och även ta matchen i weltervikt. Anledningen är att tanken på en match mot Diaz motiverar honom.

 – Det är Nate Diaz, sade Poirier. Jag tänker inte säga ett matchkort, jag tänker inte säga vilket datum. Men han började prata på Twitter. Den här killen slåss verkligen och jag är ett fan av honom, men alla är tuffa på internet. Han sa något i stil med: “Låt oss göra det.” Jag sa: “Ja, visst. Jag kommer verkligen att möta dig den här månaden.”


HETAST JUST NU


Uppdatering: Nate Diaz svarar Dustin Poirier!

Trots att Nate Diaz sagt sig vara villig att möta Dustin Poirier så säger han nu att UFC inte är intresserade! Efter att Poirier utannonserat att han är redo att ta matchen på väldigt kort varsel så skrev Diaz på Twitter:

 – Jag pratade precis med UFC och frågade vad som händer med Dustin Poirier-matchen. Jag vill slåss så fort som möjligt, men de sa att Dustin suger och att de inte vill inte ha matchen. Sorry Dustin, du suger. Jag hoppas att vi kan slåss så fort som möjligt ändå. Låt oss göra det här! Ps. Olivera du suger också.

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dustin PoirierSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...