Trilogin officiell: Dustin Poirier ber om ursäkt – till Conor McGregor!

✔ "The Diamond" vill lämna kontroversen bakom sig! ✔ Datumet: då möts lättviktsstjärnorna

Dustin “The Diamond” Poirier ångrar sig efter att han gått ut på Twitter och anklagat Conor McGregor för att inte hålla sitt ord gällande en donation till “The Good Fight Foundation”.

Poirier gick ut med uppgifter om McGregor som fick fansen att häpna och reagera med avsky. Nu verkar det dock som att “The Diamond” vill lämna kontroversen bakom sig och fokusera på matchen!

Det var i samband med deras returmöte som ägde rum i januari på UFC 257 som “The Notorious” erbjöd sig att donera 500,000 dollar till Poiriers välgörenhetsorganisation (cirka 4 250 000 kronor). Men pengarna kom aldrig och “The Diamond” gick ut på sociala medier och anklagade McGregors team för att ha slutat svara på deras mejl och telefonsamtal.

Detta ledde till att McGregor svarade och menade på att Poirier inte hade återkommit med någon plan om vad pengarna skulle gå till. “The Notorious” fortsatte tweeta och tog det så pass allvarligt att han vid ett tillfälle meddelade att fajten var inställd och att han letade efter en ersättare.

Men senare bekräftade UFC-chefen Dana White att matchen är officiell och går av stapeln i Las Vegas den 10 juli!


HETAST JUST NU


Dustin Poirier blickar framåt!

Poirier känner att han bidragit med något negativt i vad som är menat till att bara sprida glädje och positivitet. “The Diamond” erkänner sitt misstag och vill blicka framåt, samt fokusera på matchen mot McGregor den 10 juli.

– Som ni alla vet så är jag väldigt passionerad över min välgörenhet, skrev Poirier. Jag gjorde något förhastat och gick ut offentligt med en privat uppgörelse gällande Conors donation till min stiftelse. Det var mitt misstag, men vi lever och vi lär!

– Att sprida positivitet och göra saker rätt är mitt mål! Jag känner att jag har bidragit med negativ energi och personliga åsikter till något som jag jobbar väldigt hårt för – och som är menat för att sprida glädje och få folk att le!

– Jag kommer ta detta med mig och fortsätta framåt! Tack till alla som är involverade och tror på våran vision, avslutade Poirier.

 

Hur slutar trilogin mellan Poirier och McGregor?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...