Dustin Poirier avslöjar: “Han borde ta över efter Dana White!”

✔ "Svår position att fylla" ✔ Måste vara någon med en naturlig karisma!

UFC-lättviktare och stjärna Dustin Poirier anser att forna dubbelmästare Daniel Cormier borde vara den som tar över när UFC-president Dana White så småningom går i pension.

Poirier fick frågan om vem som borde bli Whites efterträdare i en intervju och valde Cormier. Både Poirier och Cormier härstammar från Louisiana i USA och har dels tack vare den gemensamma bakgrunden mycket gott att säga om varandra. Såhär uttryckte Poirier sig i intervjun:

– Det är en svår position att fylla, sade Poirier. Jag är inte säker. Jag tror kanske Daniel Cormier? Kanske någon som medverkat i kampsport. Jag vet inte om han kan särskilt mycket om affärssidan, men jag tror att han skulle vara ett fantastiskt ansikte utåt för ett företag.

 


HETAST JUST NU


Daniel Cormier har erfarenheten och karisman

Cormier, tidigare UFC-mästare i lätt tungvikt- och tungviktsklasserna drog sig tillbaka från sporten efter förlusten mot tungviktslegendaren Stipe Miocic i augusti 2020.

Foto av Jeff Bottari/Getty

Matchen kom att bli ett definitivt avslut till parets trilogi och Miocic kom därefter att förlora tungviktstiteln till rådande mästare Francis Ngannou.

Numera är Cormier en kommentator för UFC och har lyckats vinna ännu fler fans med sin naturliga karisma. Han har en bra relation med White och det är inte orimligt att han, med sina långa erfarenhet inom sporten, skulle kunna ta över när White väl avträder från sin position.

 

Har Daniel Cormier det som krävs för att bli nästa UFC-president, eller har Dustin Poirier tänkt fel?

 


Missa inte: Jorge Masvidal klar för hatmatch på storgalan UFC 269!


Speltips inför UFC 269!

UFC 269 i december lovar mycket spänning för MMA-fans, med populära fighters som Jorge Masvidal och Dustin Poirier! Huvudmatchen kommer att avgöra den rättmätiga lättviktskungen – mycket står alltså på spel. Varför inte göra det ännu mer nervkittlande genom att tippa på din favorit?

För dig som vill satsa lite pengar på huvudmatchen mellan Poirier och Charles Oliveira har vi ett saftigt tips! Utav Oliveiras 31 vinster har endast 3 (lägre än 10%!) varit domslut. Just nu ligger oddsen på 2.24 för “Do Bronx” Oliveira (Betsafe) och 1.68 för favoriten och stjärnan Poirier (Bethard).

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Dana WhiteDaniel CormierDustin poirierSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...