Dustin Poirier postar chockerande påstående – om Conor McGregor!

✔ Fansen reagerar med avsky: "Vilken skitstövel!" ✔ Khabib kommenterar

UFC-stjärnan Conor McGregor har svårt att hålla sina löften, åtminstone om man får tro Dustin Poirier. I två meddelanden på Twitter så kommer “The Diamond” med uppgifter som fått fansen att reagera med avsky.

Inför deras möte i januari lovade nämligen irländaren att han skulle donera $500,000, närmare 4,3 miljoner kronor till Poiriers organisation The Good Foundation. Representanter från båda sidor bekräftade till MMA Junkie att uppgifterna stämde och att en donation var på gång.

Matchen gick av stapeln den 24 januari och slutade med en TKO-vinst för Poirier i andra ronden. Den generösa donationen från McGregor såg han dock aldrig röken av. När McGregor nyligen kom med ett kaxigt uttalande om Poirier så svarade “The Diamond” med en dräpande kommentar.

 – Det var en rolig förutsägelse, skrev Poirier. [Conor McGregor,] du förutspådde också en donation till min stiftelse, men du och ditt team slutade svara efter matchen i januari. Vi syns snart.

En användare skrev att Poirier redan hade bekräftat gåvan och att allt bara något slags jippo för att marknadsföra trilogimatchen. Det fick “The Diamond” att vidareutveckla sitt påstående.

 – Vi tackade honom för att hans team tog kontakt under matchveckan för att påbörja processen. Men de försvann och kontakten upphörde under de två efterföljande månaderna. Sedan dess har min organisation kontaktat dem tre gånger utan något svar. Vi har gått vidare. Vi kommer att utannonsera vårt nästa steg snart. Det kommer att bli ett stort ett!

Varken McGregor eller någon av hans representanter har kommenterat påståendena från Poirier.


HETAST JUST NU


UFC: Dustin Poirier vs Conor McGregor 3

Poirier och hans fru grundade The Good Fight Foundation i april 2018 och har sedan dess samlat in pengar för olika ändamål. Genom att auktionera ut sina handskar och kläder har Poirier fått in pengar som bland annat donerats till skolbarn i hans hemstad.

Efter sin titelmatch mot Khabib Nurmagomedov så bytte de båda atleterna tröjor som sedan auktionerades ut för stora summor. Khabib sålde Poiriers tröja för $100,000 och UFC-chefen Dana White dubblade summan, vilket drog in över 1,7 miljoner kronor till organisationen.

Khabib svarade på Poiriers Twitter-inlägg med en video där fyra män pratar ryska, en gliring till irländarens brutna löfte.

 – Lyssna på mig nu! Gav jag er mitt löfte? Nu tar jag det tillbaka!

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...