Dustin Poirier med ett känslofyllt meddelande – 2 år efter förlusten mot Khabib

✔ "Jag var hjärtekrossad och osäker på min framtid"

Dustin “The Diamond” Poirier fick chansen att vinna lättviktsbältet mot Khabib “The Eagle” Nurmagomedov på UFC 242 den 7 september 2019. Poirier gick in i matchen som intermmästare efter en hård kamp mot Max Holloway i april under samma år.

Det var efter en lång karriär inom MMA och många fram- och motgångar som Poirier fick möjligheten att uppfylla sin dröm om att bli en UFC-mästare. Dessvärre gick det inte hans väg mot Khabib och hans drömmar gick i kras.

Poirier håller vinster över topprankade motståndare och forna mästare som Conor McGregor, Justin Gaethje, Eddie Alvarez och Anthony Pettis. Inför mötet mot Khabib såg han ut att vara i sin karriärs bästa form någonsin och han hade samlat på sig en segersvit på fem matcher i rad med en “No Contest” däremellan efter att mottagit ett otillåtet knä mot Alvarez i andra ronden.

Trots toppformen var han ingen match för den dominanta lättviktsmästaren Khabib som gått obesegrad genom hela sin MMA-karriär och har knappt förlorat några ronder. “The Eagle” avslutade matchen genom en rear naked choke i tredje ronden.HETAST JUST NU


Dustin Poirier var osäker på sin framtid efter förlusten på UFC 242

Poirier tog till sin Instagram och la ut en bild på 2-års dagen efter förlusten mot Khabib på UFC 242. Han meddelar att han var osäker på sin framtid och hjärtekrossad efter nederlaget i titelmatchen.

– Denna dag för två år sedan gick jag av scenen på presskonferensen. Jag var hjärtekrossad och osäker på min framtid. Idag förbereder jag mig inför chansen att få det gyllene bältet runt min midja i slutet av detta år. Fortsätt kämpa och jaga era drömmar! Låt dem tvivla.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Dustin Poirier (@dustinpoirier)

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Dustin PoirierNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...