Dustin Poirier är missnöjd – ställer in matchen mot Tony Ferguson!

✔ "The Diamond" Poirier kommer inte överens med UFC ✔ Lättviktsdrabbning inte längre del av supergalan!

Det ser ut som att fansen kommer att få vänta på en lättviktsdrabbning mellan topprankade Dustin Poirier och Tony Ferguson. De två stjärnorna ryktades ryka ihop under UFC 254 men enligt “The Diamond” Poirier så har han och UFC inte lyckats komma överens.

Enligt Poirier så ville inte UFC kompensera honom tillräckligt och därför är han inte villig att slåss under oktober-galan.

 – UFC och jag kom inte överens, sade Poirier till ESPN. Därför kommer jag inte att slåss den 24 oktober.

– Jag behöver bli kompenserad om de vill få till den här matchen. Så enkelt är det bara. Jag slåss för pengar och behöver en vettig betalning.


Missa inte


UFC 254: Dustin Poirier vs Tony Ferguson?

Det var UFC-chefen Dana White som själv kunde bekräfta att Poirier vs Ferguson var på gång inför UFC 254 och sade att matchen “antagligen” skulle gå i lås.

Hade organisationen lyckats få till lättviktsmötet så hade den tagit vid under samma gala som divisionsmästaren Khabib Nurmagomedov och interrimmästaren Justin Gaethje slåss om titeln.

“The Diamond” Poirier återvände nyligen till vinstkolumnen med en stark Årets Match-kandidat mot Dan Hooker i slutet av juni. Han hade dessförinnan förlorat en titelmatch mot Khabib, hans första förlust sedan 2016.

Kategorier
Dustin PoirierSenaste NyttTony Ferguson

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara