Foto: Mark J. Rebilas/Per Häljestam-USA TODAY Sports

Dustin Poirier avslöjar “hela sanningen” – om Nate Diaz

✅ "Tröttnade på allt strul ..."

Förra året var det tänkt att Nate Diaz skulle göra comeback i Madison Square Garden, New York, under UFC 230. Dock blev den tilltänkta matchen mot Dustin Poirer inställd. Detta uppgavs bero på att Poirer skadat sig, men nu ger “The Diamond” en annan sida av storyn.

Vid tillfället saknades som känt en huvudmatch för galan. Den ursprungliga planen var att boka in en titelfight mellan John Jones och Alexander Gustafsson, men när den matchen inte kunde materialiseras började Diaz och Poirer istället pusha för att själva få bli huvudattraktionen.

Nu avslöjar Poirer att ett sådant erbjudande faktiskt låg på bordet – men att Diaz inte kunde komma överens i förhandlingarna med UFC.

– Jag tröttnade på allt strul med honom (Diaz, reds. anm.) och det var då som jag bestämde mig för att ta hand om min skada. Nu vet ni alla, skriver Dustin Poirer bland annat (via Twitter):

Ångrar dömande utspelet

Diaz är som känt aktuell för en BMF-titelfight mot Jorge Masvidal på UFC 244 nu i helgen. Men den matchen såg för en sekund ut att ställas in, när Diaz avslöjade att han hade fastnat i en dopingkontroll. Porier var då snabb med att kritisera Diaz i ett par videoinlägg:

Sedan dess har det dock framgått att Diaz dopingtest triggades av hans veganska och ekologiska multivitamin som var förorenat med en otillåten substans. Diaz fick snabbt sitt namn rentvått, och nu medger Poirer att han var för snabb med att döma stjärnan.

– Han har alltid varit en men som strävar för en ren livstil och en ren sport. Jag borde inte ha varit så snabb. Men det förändrar inte faktumet att jag fortfarande vill spöa honom, tillägger Poirer:

Skulle du vilja se en fight mellan Nate Diaz och Dustin Poirer i framtiden? Kommentera!

Kategorier
Dustin PoirierNate DiazSenaste Nytt

Jenny Svensson heter jag och grapplas gärna så fort jag får chansen. Jag är ett stort MMA-fan med en förkärlek för tjejfighting. Förutom att skriva på MMAnytt driver jag även Instagram-kontot @Grapplinggäris

Svara