Dustin Poirier och Conor McGregor anklagas båda för fusk under UFC 264

✔ Fans från båda sidor anklagar!

Ett MMA-fan delade en bild på en sekvens under matchen mellan Dustin Poirier och Conor McGregor. På bilden kan vi se Poirier “fuska” för att förbättra sin position.

Poirier vann trilogin, men inte på det sättet han hade hoppats. I slutet på första ronden stoppades matchen efter att McGregor dragit på sig en otäck benskada.

Poirier vann första ronden enligt juryns poängkort. En domare hade första ronden 10-9, de andra två hade 10-8, alla till Poiriers fördel.

McGregor överraskade alla när han gick för en giljotin. Särskilt eftersom att McGregor hade påpekat att det endast är knockouter som räknas som vinst eller förlust.

Poirier lyckades försvara sig, ta sig ur giljotinen och vända den till hans fördel. Dock har en supporter upptäckt att Poirier som försvar använde tån för att trycka sig loss från underläget, och på sätt skapa sig övertag och kontroll.

Att på något sätt greppa tag om buren är otillåtet i MMA, och även om Herb Dean varken såg eller uppmärksammade “fusket” är det flertalet MMA-fantaster som påpekat händelsen på sociala medier.HETAST JUST NU


Dustin Poirier tycker att Conor McGregor fuskade

Poirier anklagade även McGregor för fusk under huvudmatchen på UFC 264. På presskonferensen pratade han om McGregors otillåtna teknik.

-Han tryckte in fingrarna i min handska, drog ned mig, och landade uppsparkar, sade Poirier.

– Jag försökte få Herb (Dean, domaren) att se det. [McGregor] är en skithög. När jag sa till Herb slutade Conor.

– Det är därför jag släppte upp honom (från marken). Jag lät honom komma upp för att han fuskade. Han drog mig in i uppsparkar Jag är inte förvånad över att han gör sådana saker.Fuskade Poirier?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...