Dustin Poirier planerar gå upp en viktklass – för att möta Nate Diaz!

✔ Joe Rogan vill se Poirier möta Charles Oliveira - om titeln!

Dustin Poirier var tidigare planerad att möta Nate Diaz under 2018 för UFC 230. Tyvärr blev Poirier tvungen att dra sig ut ur matchen. Anledningen var på grund av en höftskada. Skadan var allvarlig och Poirier blev tvungen att genomgå en stamcellstransplantation.

Nu är en matchen mellan Poirier och Nate återigen på tapeten! I en diskussion på podcasten Joe Rogan Experience, meddelar Poirier att han planerar att gå upp till weltervikt för att möta Diaz.

– Innan jag slutar kommer jag att gå upp till [weltervikt] och jag går upp för att möta Nate. Jag har alltid velat möta honom.


RELATERAT


Dustin Poirier står inför ett stort val

Dustin Poirier befinner sig nu i en spännande position. Efter förlusten i titelmatchen mot Khabib Nurmagomedov i september 2019 har “The Diamond” Poirier vunnit två gånger.

I sin senaste vinst avslutade han “The Notorious” McGregor med en spektakulär knockout i andra ronden under UFC 257. Det var dessutom första gången som irländaren avslutas via teknisk knockout.

Även om det ryktas om ett tredje möte mellan Poirier och McGregor så ser framtiden öppen ut i den spännande lättviktsklassen. Under gårdagens intervju med Rogan uttrycker UFC-kommentatorn sin entusiasm gällande den nuvarande situationen.

– Jag skulle vilja se dig (Poirier) mot Charles Oliveira för titeln. Men om jag vill se dig tjäna en massa pengar. Då är returmötet mot McGregor det jag vill se, säger Joe Rogan.

 

 

 

 

Fortsättningsvis frågar Rogan vilken match Poirier skulle välja. Poirier skrattar och hintar om triologin med McGregor.

– Jag tar McGregor. Jag kan signera kontraktet nu. Sedan blir det titelmatch!

 

 

 

Vem vill du se Dustin Poirier möta i sin nästa match?

 

Kategorier
Dustin PoirierNate DiazSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...