Dustin Poirier svarar Conor McGregor: “Många ursäkter förra gången också”

✔ "Jag tycker att det är svagt!" ✔ "Det är en vinst i min bok!"

Dustin “The Diamond” Poirier tycker att det visar svaghet från Conor “The Notorious” McGregor efter alla ursäkter han och sitt team gått ut med kring förlusten på UFC 264 den 10 juli.

Poirier tog ledningen med 2-1 i matcher över McGregor efter segern i deras trilogimöte. Matchen var tänkt att få ett avslut på deras rivalitet som började 2014 när de möttes för första gången. Men efter att “The Notorious” råkat ut för ett benbrott i slutet av första ronden fick matchen ett snöpligt avslut via läkarstopp.

Resultatet innebär att det finns en möjlighet för en fjärde match då det blev ett väldigt kontroversiellt slut på kvällen och många menar på att inget avgjordes. En av dem var den nuvarande lättviktsmästaren Charles Oliveira som gick ut efteråt och sa att inget blev avgjort de två emellan.

McGregor har även efteråt sagt att Poiriers vinst inte räknas på grund av benbrottet. Redan direkt efter att matchen stoppades fortsatte “The Notorious” med sitt trash talk, något som Poirier tog illa vid sig av efter att bland annat blivit utsatt av ett dödshot från irländaren.


HETAST JUST NU


Dustin Poirier om Conor McGregors ursäkter

Efter de möttes den andra gången var en av ursäkterna att McGregor spenderat för mycket tid på boxning eftersom han hade en potentiell boxningsmatch mot Manny Pacquiao på schemat. Och efter trilogimatchen gick “The Notorious” ut med bilder på sitt ben där han påstår sig varit skadad redan innan han klev in i buren.

Poirier gav sin syn på McGregors ursäkter under en intervju när han medverkade i en inspelning av “THE FIGHT with Teddy Atlas”.

– Jag tycker att det är svagt, sade Poirier. Det är svagt och det är ursäkter, men jag försöker att inte läsa eller kolla på videos där folk uttrycker sina åsikter. Jag är hemma med min familj och det är en vinst i min bok. Jag vet att jag gjorde allt jag kunde i matchen och i mina förberedelser under träningslägret. Allt annat är bara oljud!

– Det som sägs eller vad McGregor tycker spelar ingen roll. Jag är frisk, trygg och hemma med ytterligare en vinst på mitt matchfacit och jag är fortfarande den främsta kandidaten till att få nästa titelchans.

Poirier förlängde sin segersvit till tre matcher i rad efter vinsten över McGregor och är nu sannolikt den som härnäst kommer att utmana Oliveira om lättviktstiteln.

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...