Omslaget avslöjat för EA Sports UFC 4 – se speltrailern här!

✔ Jorge Masvidal en av dem på omslaget ✔ Oväntade spelare ✔ Nytt karriärsläge

Det nya UFC-spelet, EA SPORTS UFC 4, släpps till PS4 och Xbox One den 14 augusti. Nu har både omslag och trailer släppts.

Två UFC-stjärnor pryder omslaget, varav en som fightas på nattens UFC 251. Det är ingen mindre än BMF-mästaren Jorge “Gamebred” Masvidal, titelutmanare i weltervikt och ett av sportens största namn just nu, som delar omslaget med den obesegrade mellanviktsmästaren Israel “The Last Stylebender” Adesanya.


LÄS MER: UFC 251: Usman vs. Masvidal – Resultat LIVE!

LÄS OCKSÅ: UFC 251: Usman vs. Masvidal – Matchkort, Tider och Info


– Jag är ansiktet utåt för den nya vågen av UFC-fighters, så det känns rätt att få representera sporten på den nya generationens UFC-spel, säger Israel Adesanya via ett pressmeddelande.

Spana in omslaget nedan (via Instagram):

View this post on Instagram

👊🏻👊🏻 @stylebender @gamebredfighter

A post shared by Dana White (@danawhite) on

Nya spelmiljöer i EA Sports UFC 4: “Gamebred-mentalitet”

I pressmeddelandet utlovas omarbetad mekanik bakom nedtagningar och markspel, mer flytande kombinationer mellan striking och clinch samt ett helt nytt karriärsläge där man kommer kunna uppleva kampsportens ursprung i helt nya miljöer.

“I Ea Sports UFC 4 formas en fighter utifrån sin fightingstil, sina prestationer och sin personlighet. Spelare kan utveckla och skräddarsy karaktärer genom ett förenat progressionssystem, för att gå från okänd amatör till UFC-superstjärna i det nya karriärsläget. Nytt för UFC 4 är att spelare också kan uppleva fyra helt nya miljöer, inklusive The Kumite, The Backyard, UFC APEX och Action Avenue, eller utmana världen i nya Blitz Battles eller Online World Championships för att bli den regerande mästaren,” står det att läsa i pressmeddelandet.

“The Backyard” är inspirerat av Masvidals backgrund som streetfighter.

– MMA är mer än bara bältet. Det är vem du är som person och målmedvetenheten som driver en fighter att gå från okänd till att sälja slut arenor över hela världen. Jag växte upp med backyard-fighting så det är spännande för mig att se den stilen av fighting komma till UFC 4 där spelare kan ta med sin egen Gamebred-mentalitet, säger Jorge Masvidal.

I speltrailern avslöjas även att boxningsvärldsmästarna Anthony Joshua och Tyson Fury kommer in som spelbara karaktärer. Spana in videon nedan!


RELATERAT: Omslaget till nya EA Sports UFC 4 skapar KONTROVERS!


 

Kategorier
EA Sports UFCIsrael AdesanyaJorge MasvidalSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...